Butikschef på Eko Norrköping

Butikschef på Eko Norrköping

Butikschef på Eko Stormarknad

Vi söker en ledare med hög servicekänsla och passion för butiksförsäljning,

som tillsammans med oss vill skapa nya shoppingupplevelser !

Med ett stort varierat utbud i våra olika avdelningar skapar vi en känsla av flera butiker i en. Vi erbjuder en shoppingupplevelse utöver det vanliga för familj, trädgård och hemmet. Blommor, salong, lek, kläder, inredning och vårt populära godisland är några av avdelningarna som vi är särskilt stolta över.

Tjänsten innebär att planera, leda och utveckla butiken - såväl strategiskt som operativt. Du ansvarar för butikens försäljning, drift och skötsel. Att brinna för att göra goda affärer och att vara en entreprenör i sin butik är egenskaper vi sätter stort värde på. Din huvudsakliga uppgift är att samordna butikens resurser för att skapa resultat.

Du är företagets representant på den lokala marknaden. Mycket av din tid och ditt engagemang är att stötta din ledningsgrupp i deras roller där personal- och ledarskapsutveckling blir din utmaning och ditt självklara ansvar. Du är en aktiv ledare som leder genom att delegera & följa upp.

Butiken är öppen 9-20 alla dagar

Tjänsten

Tjänsten avser heltid och är en tillsvidaretjänst.

Tillträde så fort som möjligt och lön enligt överenskommelse.

Erfarenheter

Vi söker en engagerad ledare som aktivt motiverar och inspirerar sina chefer och personal. Vi uppskattar tydlighet och ett ledarskap som bidrar till goda förutsättningar för medarbetare att utvecklas. Det gör framgångsrikt du genom att arbeta tillsammans & genom butikens ledningsgrupp.

Du har branscherfarenhet från större butik/ varuhus med fler än 20 anställda. Det är ett krav att du har minst 5 års dokumenterad erfarenhet, med goda referenser, i ledande befattning med vana från direktrapporterade underställda chefer.

För att ha de bästa förutsättningarna bör du ha erfarenhet av volymförsäljning, ha arbetat med säsongssortiment samt gillar att leda i förändring med fokus på att tillsammans skapa förutsättningar som utvecklar och förnyar.

Dokumenterad ledarskapsutbildning inom branschen är en merit såväl som kunskap om den lokala detaljhandelns marknad.

Vi kommer att lägga stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Detta är EKO:

Eko är ett utflyktsmål där det är både roligt och enkelt att shoppa. Vårt koncept är inriktat mot hem och trädgård och familj. Vi är till för alla som älskar att shoppa kända märken till riktigt bra priser på ett och samma ställe. Vi expanderar kraftigt, både genom nya butiker, på nya orter och genom att ständigt utveckla och förnya våra befintliga butiker.

Handla billigt kan alla göra. Handla ekonomiskt görs på Eko!

Din ansökan

Välkommen med din ansökan senast 2021-05-09

Vi tillämpar löpande urval, vilket gör att tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdag.
Mer info
Område Norrköping
Yrkesroll Organisation & ledning, Chefsbefattningar, Försäljning, Butik
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.bergendahls.se
Sista ansökningsdag Idag (0 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vi är ett av Sveriges största detaljhandelsföretag och hos oss kan du
arbeta med dagligvaror (på City Gross eller EKO), mode (på Glitter) eller heminredning (på Granit eller Duka) antingen i butik eller i någon av våra stödfunktioner som t ex design/sortiment, inköp eller administration i Sverige eller utomlands.

Bergendahls är ett decentraliserat företag där vi styr med värderingar och mycket grundläggande policies. Vi vill stimulera självständighet och entreprenörsskap, varför varje affärsområde själv anpassar sin verksamhet till det som bäst stimulerar deras affärer och medarbetare, men alltid med våra värderingar som en stabil grund.