UTESÄLJARE ÖSTERGÖTLAND

UTESÄLJARE ÖSTERGÖTLAND

Nu söker vi en intresserad, serviceinriktad och engagerad säljare till Östergötland, som vill vara med och vidareutveckla samarbetet med våra kunder tillsammans med vår industributik i Norrköping.

Dina arbetsuppgifter är försäljning samt teknisk rådgivning till våra kunder. Arbetet innefattar utveckling av affärer till våra befintliga kunder där kundens framgång och konkurrenskraft är i fokus. Nykundsbearbetning ingår också i uppdraget. Vi ser att du har erfarenhet av försäljning, utpräglad servicekänsla och god samarbetsförmåga då vi arbetar tätt med vår filial i regionen.

DIN PROFIL:
Vi ser gärna att du har kunskap om våra kärnprodukter och djupare hydraulikkunskap är meriterande. Dock kommer vi att lägga stor vikt vid dina personliga egenskaper och erfarenheter. God datavana är meriterade och är viktigt att du kan bra svenska i tal och skrift samt att du har ett sinne för ordning och reda.

VI ERBJUDER:
Hos oss får du ett självständigt arbete och vi ger dig en omfattande introduktion och produktutbildning. I utbyte förväntar vi oss ett seriöst engagemang och en helhjärtad satsning från din sida och att vi tillsammans kan bygga vidare på den fantastiska förändringsresa vi som företag har påbörjat.

Dunlop Hiflex arbetar aktivt för att främja mångfald på alla sätt och strävar efter en jämn könsfördelning inom företaget.

Vi tillämpar kollektivavtal med friskvård.

Tillträde till tjänsten är så snart som möjligt.

Har du frågor kring tjänsten kontakta
Stefan Nilsson, Försäljningschef Eftermarknad Sverige på 0738-526952.

Vi arbetar med löpande urval och ser fram emot din ansökan snarast, dock senast 2022-12-18 till stefan.nilsson@dunlophiflex.se

Vi undanber oss kontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av jobbannonser gällande denna rekrytering.

Besök gärna vår hemsida: www.dunlophiflex.se för mer information om oss
Mer info
Område Norrköping
Yrkesroll Utesäljare, Försäljning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.dunlophiflex.se
Sista ansökningsdag 18 dec 2022 (16 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Dunlop Hiflex har varit etablerat i Sverige sedan 1969 och har idag 10 Service Centers och ett 40-tal Service Partners. Huvudkontoret för den skandinaviska regionen ligger i Halmstad tillsammans med Skandinaviens största slang-/kopplingslager. Dunlop Hiflex levererar kvalitetsprodukter och tjänster inom hydraulik, industrislang, pneumatik, transmission, industrigummi och hydraulverktyg. Dunlop Hiflex ingår i den italienska koncernen Alfagomma som är en världens ledande tillverkare av hydraulslang, industrislang och kopplingar. Omsättningen för Alfagomma gruppen uppgår till ca 5 miljarder SEK.