Vi söker nu en Digitaltryckare full av energi!

Vi på DS Smith är en internationell koncern som leder utvecklingen av smarta och miljövänliga förpackningar. Att kunden blir nöjd är det självklara målet och oftast är ett förstklassigt tryck avgörande.

Din huvudsakliga arbetsuppgift som digitaltryckare är att köra digitalen och skärbordet självständigt. Utöver det så gör du kvalitetskontroller, ställer in maskinerna, genomför maskinservice och säkerställer produktionsrapportering. Truckkörning ingår också i jobbet.

Vem är du?

Vi vill komma i kontakt med dig som har en, för tjänsten, relevant arbetslivserfarenhet eller utbildning. Du har ett genuint intresse och nyfikenhet för tryckteknik och utveckling. Du har erfarenhet av arbete i dator-miljö.

Som person är du flexibel med förmågan att fokusera på rätt saker i en produktionsmiljö. Det är avgörande att du är kvalitetsmedveten och att du kan arbete självständigt. Vi fäster stor vikt vid dina personliga egenskaper och vi ser att rätt person för jobbet har lätt för att samarbeta och vågar fråga om något är oklart.

Eftersom vi ingår i en internationell koncern så är det viktigt att du behärskar svenska och engelska i såväl tal som skrift. Truckkort kategori B är ett krav. Du kommer att rapportera till produktionsledaren och placeringsort är Norrköping. Tjänsten är en tillsvidareanställning som inleds med en provanställning. Arbetstiden är två-skift.

För mer information kontakta produktionsledaren
Magnus Hjortberger: 011-28 03 07.

Tjänsten ska tillsättas snarast möjligt så skicka in din ansökan redan idag. Sista ansökningsdag är 17 november 2019. Vi tar endast emot ansökningar via www.dssmith.com/lediga-tjanster/
Mer info
Område Norrköping
Yrkesroll Industri & Anläggning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida https://www.dssmith.com/
Sista ansökningsdag 17 nov 2019 (3 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

DS Smith är specialist på kundspecifika förpackningar, huvudsakligen av wellpapp, med tonvikt på design och service nära kunden. Våra förpackningar förbättrar inpackning, transport, hantering och försäljning av produkter. Vårt kunderbjudande består av säljande förpackningsdesign, displayer och utomhusreklam, förpackningslinjer, stötskydd, förpackningstillbehör, logistiklösningar.