Innesäljare till Dahl i Norrköping

Innesäljare till Dahl i Norrköping

Vill du arbeta med merförsäljning och ansvara för att vårda och utveckla kundrelationer? Då är det dig vi söker!

Vi söker en innesäljare till vårt säljteam i Norrköping. Säljteamet består av både inne- och utesäljare vilka kommer bli dina närmsta kollegor. Din arbetsplats är belägen i anslutning till vår butik där även butikspersonal arbetar.

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med tillträde snarast möjligt.

Arbetsbeskrivning
Som innesäljare är telefonen ditt främsta arbetsredskap. Du ansvarar för att vårda och utveckla kundrelationer och arbetar aktivt med merförsäljning. Vidare är du kundernas kontaktperson vid frågor och försäljning.

Huvudsakliga arbetsuppgifter:
 • Aktiv produktstyrning mot att välja Dahls produkter
 • Ordermottagning och orderadministration
 • Återrapportering av kunders kreditläge
 • Uppföljning av offerter och prisfrågor
 • Kontakt med leverantörer
Som ny innesäljare på Dahl får du stöttning och vägledning av dina kollegor som delar med sig av sin kompetens, kunskap och sitt nätverk för att du så effektivt som möjligt ska komma in i ditt arbete. Allt för bästa möjliga introduktion!

Kvalifikationer
Vi söker dig som är genuint intresserad av försäljning och drivs av mål och resultat. Vidare är du handlingskraftig och tar gärna initiativ till att utveckla och förbättra våra kundrelationer. Då tillgänglighet är en av Dahls nyckelord ser vi att du som söker har ett flexibelt förhållningssätt och uppskattar ett tätt samarbete med både kollegor och kunder. Vidare är du social, utåtriktad, kommunikativ och stresstålig då arbete i högt tempo förekommer.

Meriterande är om du har:
 • Erfarenhet från industribranschen
 • Goda kunskaper i Officepaketet, främst Excel och Word
 • Erfarenhet av arbete i M3 eller liknande affärssystem
Varför arbeta hos oss?
Dahl erbjuder en trivsam arbetsmiljö med positiv, hjälpsam och prestigelös atmosfär. Vi vill att samtliga medarbetare ska trivas, må bra och känna sig trygga i sina anställningar. Vi erbjuder därför marknadsmässiga löner, friskvårdsbidrag, företagshälsovård, pensionsavsättning och anslutning till kollektivavtal.

Vi har en stark tro på att våra medarbetare bidrar till vår framgång och vi är måna om att samtliga medarbetare ska kunna växa och göra karriär. Vi lägger därför stor vikt vid medarbetarutveckling och goda möjligheter till karriärutveckling.

Utöver ovanstående erbjuder vi bland annat
 • Flexibel arbetstid
 • Kompetensutveckling genom SGDS-akademin
 • Subventionerad lunch (Rikskortet)
 • Regelbundna hälsokontroller
 • Personalrabatter i våra butiker
 • Rabatter på bland annat privatleasing av personbil, träningskort, glasögon och linser
 • Frivillig gruppförsäkring
Om Dahl
Dahl är ett handelsbolag vilket innebär att inköp, försäljning och logistik är vår kärnverksamhet. Vi ägs av den franska industrikoncernen Saint-Gobain och har över 100 års branscherfarenhet inom VVS. Vår vision är att vara den ledande värdeskaparen i branschen.

På Dahl drivs vi av att skapa värde för våra kunder, vi är marknadsledande och strävar efter att alltid göra allt lite bättre och att ge våra kunder det lilla extra. På Dahl är vi 1 200 engagerade medarbetare runt om i landet, från Ystad i söder till Kiruna i norr. Var och en och tillsammans strävar vi efter att upplevas som tillgängliga, tillförlitliga och kompetenta.

Vill du veta mer?
Frågor om tjänsten besvaras av Kent Lindholm på 013-25 46 07.

Ansökan
Välkommen med din ansökan senast 7 oktober 2018. Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Vi tar inte emot ansökningar via e-post.
Mer info
Kontaktperson Kent Lindholm
Telefon 013-25 46 07
Område Norrköping
Yrkesroll Försäljning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.dahl.se
Sista ansökningsdag 7 okt (14 dagar kvar)