Designer sökes till DS Smith

Designer sökes till DS Smith

Om tjänsten
Som Designer hos DS Smith så jobbar du både ute i fält med kundbesök tillsammans med säljare samt inne på kontoret. Uppdragen är väldigt varierande, med utgångspunkt i att ta fram och utveckla befintliga och nya kunders butikskommunikation. Till din hjälp har du hela DS Smith nätverk av designers i Sverige. Placeringsort är Norrköping där du kommer ingå i ett team om sju personer, varav tre stycken grafiker och fyra konstruktörer.

I din roll som Designer kommer dina huvudsakliga arbetsuppgifter innebära:
  • Kundbesök tillsammans med ansvarig säljare
  • Designa och konstruera wellpappsdisplayer
Om dig
Vi söker dig som har utbildning eller arbetslivserfarenhet inom konstruktion. Du har erfarenhet av arbete i CAD-miljö och har du erfarenhet av konstruktion av förpackningar är det meriterande.

Vidare ser vi att du är engagerad med en vilja att ta initiativ, du arbetar utvecklingsorienterat och vill göra skillnad. Det är av stor vikt att du är kreativ och har lätt att se en helhet för att kunna driva dina projekt självständigt framåt. Du drivs av att lösa problem och vi tror att du tar dig an dina uppgifter med nyfikenhet, ansvar och framåtanda. Vidare ser vi att du gillar att samarbeta och att arbeta mot uppsatta deadlines.

Då DS Smith ingår i en internationell koncern är det viktigt att du behärskar svenska och engelska i såväl tal som skrift. Då resor i tjänsten förekommer är B-körkort ett krav.

Viktigt för tjänsten är:
  • Utbildning eller arbetslivserfarenhet inom konstruktion. Erfarenhet från konstruktion av förpackningar är meriterande.
  • Erfarenhet av att arbeta i CAD-miljö
  • Svenska och Engelska i tal och skrift
  • B-körkort är ett krav
Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

Om DS Smith:
DS Smith är specialist på kundspecifika förpackningar och displayer, huvudsakligen av wellpapp, med tonvikt på design och service nära kunden. Våra lösningar förbättrar och förenklar transport, hantering och försäljning av produkter. Vårt kunderbjudande består av säljande förpackningsdesign, displayer och utomhusreklam, förpackningslinjer, stötskydd, förpackningstillbehör, logistiklösningar samt specialprodukter och barriär.

DS Smith är en internationell koncern som leder utvecklingen av smarta och hållbara förpackningar. Att kunden blir nöjd är det självklara målet. Vägen dit går oftast via våra designavdelningar, där erfarna designers optimerar alla parametrar. De får höra att de gjort ett bra jobb, ibland blir det också internationella priser och allmän beundran - vilket självklart höjer statusen på hela deras team.

Ansökningarna behandlas löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum.

Välkommen in med din ansökan redan idag!

Kontaktuppgifter
I denna rekrytering har DS Smith valt att samarbeta med Adecco. Har du frågor om rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare: Karin Hallén Karlsson via Adecco 010 - 173 73 00.

Har du frågor angående tjänsten är du varmt välkommen att kontakta Design Manager Christofer Asplund 073-929 61 12.

Har du frågor angående registrering, var god kontakta supporten via info@adecco.se
Välkommen med din ansökan!

Sökord
DS Smith, Designer, Konstruktör, Design, Adecco, Norrköping, Linköping
Mer info
Område Norrköping
Yrkesroll Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Adecco
Hemsida http://www.adecco.se/
Sista ansökningsdag 24 jan 2020 (2 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag, globalt sysselsätter vi ca 3 miljoner människor under ett år. I Sverige finns vi på ca 50 orter från norr till söder och har ca 5 000 anställda. Våra kunder återfinns inom ett brett spann av branscher, alltifrån administration, ekonomi, juridik, IT och teknik till bygg och anläggning, tillverkningsindustri, hälso- och sjukvård samt life science.