Säljare - Norrköping

Säljare - Norrköping

Om tjänsten

Vi utökar nu med ännu en säljare till vårt lag i arbetsområde Östergötland med placering i Norrköping. I din roll som säljare ansvarar du för att vårda och utveckla Cramos relationer med både befintliga och nya kunder i området. Du kommer att ingå och ha tätt samarbete med ett helt fantastiskt säljteam, tillgång till marknadens vassaste digitala verktyg, stöttad av kraftfulla centrala avtal och din vardag blir att spendera massor av tid ute hos våra kunder. Att upprätta och följa upp avtal, skriva offerter samt analys och återkoppling till depåerna efter avslutade affärer är en del av din vardag. Ett gott samarbete med Cramos depåer inom ditt distrikt är avgörande för att bli en framgångsrik säljare. Du rapporterar till försäljningschef och har ditt geografiska nav kring Cramos depå i Norrköping.

Om dig
  • Drivs av att göra affärer och är självgående samt en duktig förhandlare med erfarenhet av avtals- och offertskrivning.
  • Erfarenhet av uppsökande försäljning. Gärna från bygg-, maskin- eller anläggningsbranschen är meriterande men inget krav.
  • Har vana av att utveckla marknad- och säljplaner och trivs med att både ansvara för och delta i kund och säljaktiviteter.
  • Är en god kommunikatör och en långsiktig relationsbyggare både internt och mot kund.
  • Arbetar strukturerat och använder säljstödsystem och Office-paketet som dagliga verktyg.
  • Har vana eller stort intresse av att utveckla marknaden med digitala hjälpmedel.
  • B-körkort.
Som person är du en engagerad, lojal lagspelare, van vid att jobba med längre säljcykler och inser vikten av att bygga relationer både ute hos kund och internt inom Cramo.

Vi tror att du idag arbetar som framgångsrik säljare av komplex försäljning och har du dessutom kunskap om bygg- och anläggningsbranschen är det en merit. Eller arbetar du i bygg och anläggningsbranschen och vill utvecklas vidare som säljare.

Vad erbjuder vi dig?

På Cramo arbetar vi tillsammans och stöttar varandra. Alla är lika viktiga. Vi har en arbetsmiljö som uppmanar till samarbete, där vi stöttar och delar kunskap med varandra på alla nivåer i företaget. Det är det som skapar vår sanna laganda. Att omge sig av fantastiska, kompetenta medarbetare är en viktig anledning till att vi går till arbetet varje dag.

Cramo erbjuder dig en utvecklande arbetsplats med en positiv företagskultur, goda anställningsvillkor och personalförmåner.

Ansökan

Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Stefan Brink tel: 072-701 68 47.

Vi undanber oss vänligt men bestämt samtal från rekryteringsföretag och annonsförmedlare.
Mer info
Kontaktperson Stefan Brink
Telefon 072-701 68 47
Område Norrköping
Yrkesroll Utesäljare, Försäljning
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 17 maj 2021 (4 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Cramo grundades 1953 och är ett av Sveriges största och Europas näst största företag inom uthyrning av maskiner, utrustning och hyresrelaterade tjänster. Tillsammans är Cramo och Boels Rental verksamma i sjutton länder. Som helhetsleverantör av maskinuthyrning hjälper vi små och stora företag i byggbranschen.

Cramo AB ingår i affärsområdet Cramo Norra Europa tillsammans med Norge, Finland, Estland, Litauen och är ett av de ledande uthyrningsföretagen i Sverige med över 90 depåer och ca 850 anställda över hela landet. Verksamheten omfattar såväl korttidsuthyrning av enstaka maskiner som totalåtaganden i större projekt, fullserviceåtaganden på flerårsavtal och outsourcinglösningar.