Driftledare till Coor hos ICA*

Driftledare till Coor hos ICA*

Coor har fått det stora förtroendet att leverera service till ICA på flera orter i Sverige. Vill du göra det tillsammans med oss? Detta är en chans till ett jobb i en av Coors mest spännande verksamheter.

Om uppdraget
Coors uppdrag spänner över flera servicetjänster där det ställs höga krav på oss gällande både kunskap, service och tillgänglighet som ska lämna ett positivt avtryck hos ICAs anställda och underlätta för dem i deras dagliga arbete. Coor ska se till att den daglig driften alltid fungerar och utveckla den till nästa nivå. Hos Coor kommer du att arbeta med att dagligen leverera professionell tillsyn, skötsel och avhjälpande underhåll hos vår kund ICA i Norrköping.

Om rollen
I rollen kommer du tillsammans med övriga kollegor att säkerställa driften och framtida utveckling av fastigheten. Här får du möjligheten att påverka energioptimering och energibesparingar för kunden genom att proaktivt föreslå förbättringar och möjligheter. Som driftledare har du ett helhetsansvar för fastighetsleveransen, bland annat:
  • Daglig samordning och ledning av medarbetare och serviceleverans
  • Säkerställa att gruppen arbetar på ett välorganiserat, effektivt sätt efter fastställda rutiner
  • Driva ett aktivt ledarskap och utveckla dina medarbetare som består av fastighetstekniker, fastighetsskötare, lokalvårdare och receptionist
  • Utveckla och upprätthålla en god och affärsmässig kommunikation med kund
Din bakgrund
Vi tror att du har gymnasieutbildning, gärna kompletterad med vidareutbildning inom fastighetsteknik eller förvaltning, alternativt flerårig motsvarig arbetslivserfarenhet. För att lyckas i rollen har du också:
  • Erfarenhet av personalledning och erfarenhet av att driva förändring
  • Vana av att arbeta med kundrelationer
  • God kunskap om drift- och underhållsarbete och systematiskt brandskyddsarbete
Som person har du förmåga att bygga ett framgångsrikt team som arbetar tillsammans för att nå uppsatta mål. Du är affärsmässig och flexibel och van vid att arbeta i en föränderlig arbetssituation, samtidigt som du är strukturerad och duktig på att planera. Du har förmågan att entusiasmera, leda och stötta dina kollegor. Du har ett förtroendeingivande sätt och har lätt för att skapa goda relationer med både kunder och övriga medarbetare.

Vi erbjuder
Vi erbjuder en trygg, säker och trivsam arbetsplats som kännetecknas av en öppen, utvecklingsorienterad och prestigelös kultur. Som driftchef får du en varierande vardag och en stor frihet i att utveckla leveransen i ett nära samarbete med kollegor, medarbetare, kund och leverantörer. Det finns mycket kompetens och stöd att få runtomkring dig från chefer och andra kollegor och specialister inom företaget. Då Coor är ett stort och expansivt företag finns det goda möjligheter att utvecklas inom olika delar av verksamheten.

Kontaktuppgifter och övrig info
För mer information vänligen kontakta anställande chef Ludvig Karlsson på +4670 298 30 59. Urval och intervjuer genomförs löpande.

Observera att en bakgrundskontroll kommer att genomföras innan anställning kan bli aktuell och att i denna tjänst kan slumpmässiga drogtest komma att genomföras.

#tipsaCoor

Om Coor

Coor är Nordens ledande facility management-leverantör och är med och skapar Nordens bästa arbetsmiljöer - smarta, hållbara och fulla av glädje. Vi erbjuder alla de tjänster som krävs för att ett företag eller offentlig verksamhet ska fungera bra och effektivt. Vi strävar ständigt efter att bygga team och servicelösningar som gör det möjligt för våra kunder att fokusera på vad de gör bäst. Coor är verksamt främst i Norden, men har även viss närvaro i Belgien och Estland. Hos oss arbetar fler än 12 000 personer med olika bakgrunder och erfarenheter. Under 2022 blev Coor utnämnda till att vara det mest jämställda företaget i Sverige enligt SHE Index powered by EY och vi är fortsatt ett karriärföretag enligt Karriärföretagen.
Mer info
Område Norrköping
Yrkesroll Fastighet, Teknisk förvaltare
Typ av anställning Heltid
Hemsida http://www.coor.se
Sista ansökningsdag 23 juli 2022 (24 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Coors erbjuder tjänster utifrån kundernas behov av enstaka tjänster, kombinerade tjänster eller integrerade tjänster (IFM).