Chaufförer sökes för Serviceresor i Norrköping

Chaufförer sökes för Serviceresor i Norrköping

Nu söker vi dig som är ansvarsfull, omsorgstagande och har en stor servicekänsla och vill vara med och transportera människor med särskilda behov.

Vilka är vi på Connect Bus?

Connect Bus är en del i en nordisk bussgrupp, som ägs av CBRE Investment Management genom sitt team Private Infrastructure. I bussgruppen ingår Torghatten Land, ett av Norges största bussföretag, och KarlssonBuss, ett ledande bussföretag i södra Sverige. CBRE Investment Management kommer tillsammans med Connect Bus att etablera en ledande, motståndskraftig och hållbar nordisk bussplattform som drar nytta av långsiktiga tillgänglighetsbaserade kontrakt med regionala kollektivtrafikoperatörer och expertis inom drift av elektriska bussar.

Connect Bus utför persontransporter med totalt 3700 anställda med 2600 fordon över norden.

Arbetsbeskrivning

Vi söker stort antal förare till rollen som chaufför för Serviceresor i Norrköping. Tjänsterna varierar från heltid till deltid, från dagtid till kväll och helger. Chaufför för serviceresor innebär arbete inom service, det är du som chaufför som blir Connect Bus ansikte utåt och som ansvarar för dina medpassagerare. Serviceminded och ansvarstagande blir således två viktiga egenskaper inom denna roll. Du arbetar självständigt där egen initiativförmåga, personligt ansvar och prestation är av största vikt.

Vem är du?

Kanske är du en person som söker något helt nytt arbete eller så finns du redan i branschen men söker efter ett företag som verkar för en trygg och säker arbetsplats och som vill driva hela branschen framåt. Vi ser att du är ansvarstagande person med stark servicekänsla. Det krävs att du är lyhörd och respektfull mot människor som du möter.

Kvalifikationer:
  • Du är serviceminded, lösningsorienterad och ansvarsfull
  • Du har god körförmåga
  • Du har god svenska i tal och skrift
Krav:
  • Du har taxiförarlegitimation
  • Du har B-körkort
Anställningens omfattning:

Vi söker både tillsvidare och timanställda. .

Vi går igenom ansökningarna löpande så skicka in din ansökan snarast.

Skicka in CV & personligt brev till ronny.ostlund@connectbus.seeller ring på 0730728467

Välkommen med din ansökan.
Mer info
Område Norrköping
Yrkesroll Transport & Logistik, Transport
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://connectbus.se
Sista ansökningsdag 30 sept 2022 (42 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

I december 2021 förvärvades Connect Bus av CBRE Investment Management. Det innebär att ett nytt spännande kapitel i företagets historia kommer att inledas 2022. Hörnstenarna i CBRE:s verksamhet bygger starkt på engagemang inom ett flertal områden – kring passagerare och medarbetare men också kring övergången till utsläppsfria bussar och nyttjande av digitalisering i kollektivtrafiken. Detta gör oss väldigt förväntansfulla inför framtiden. Tillsammans kommer vi nu att fortsätta den gröna omställningen av Connect Bus flotta, att spåra och rapportera våra koldioxidutsläpp.

Genom att också dra nytta av den data som våra bussar genererar varje dag, når vi insikter som gör det möjligt för oss att optimera planering, underhåll och rapportering så att vi bättre kan betjäna våra kunder, våra resenärer, våra samhällen och vår miljö. Vi vill på detta sätt vara en ledande aktör inom hållbarhet.

För oss handlar det om att kunna erbjuda ett brett utbud av hållbara transportlösningar idag och i framtiden. Det bästa vi kan göra är att få fler att välja åka kollektivt och endast använda bilen när man måste. Nyckelorden för oss i detta arbete är service och bemötande. Målet är att få fler och nöjda resenärer. En attraktiv arbetsplats skapar vi genom att arbeta med våra värderingar där förhållningssätt och ansvarstagande är viktiga faktorer.