Trä- och metallslöjdslärare

Trä- och metallslöjdslärare

Om företaget

Skolan planerar inför nästkommande läsår en satsning där deras organisation och pedagogik är i framkant. Detta innebär bland annat att lärarna organiseras ämnesövergripande i undervisningen tillsammans för en årskurs. Utifrån uppdrag som är skapade från LGR22 ska det ämnesövergripande arbetet bidra till en mer hållbar och effektivare ämnesövergripande hantering.

Dina arbetsuppgifter

Vi söker nu en slöjdlärare mot trä och metall för årskurs 3-9. Vi ser gärna att du är legitimerad lärare eller innehar längre erfarenhet av undervisning i slöjd. I tjänsten ingår planering, undervisning, dokumentation, bedömning och betygsättning.

Tjänsten är en tillsvidaretjänst med start från och med augusti 2022.

Din profil

Vi söker dig som är samarbetsorienterad och kan ta självständiga beslut i det dagliga arbetet. Vidare har du en god struktur i din undervisning och kan planera dina lektioner. Du är även trygg med att bygga relationer med elever, vårdnadshavare, kollegor och ledning. Du är engagerad och lösningsfokuserad utifrån givna förutsättningar och ser möjligheter i ditt arbete.

Ansökan

Är det dig vi söker?
Skicka in din ansökan till oss redan idag! Vi arbetar löpande med rekryteringsprocessen och tillsättning kan ske innan annonstiden löpt ut.

Sök tjänsten via: www.clockworkpersonal.se/lediga-jobb Skolan samarbetar med Clockwork Skolbemanning & Rekrytering som sköter hela processen.
Vid frågor är du varmt välkommen att höra av dig till ansvarig rekryterare Felicia Davidsson på tfn: 070-821 53 43
Följ oss: www.linkedin.com/company/clockwork-skolbemanning www.facebook.com/skolbemanning
Mer info
Kontaktperson Felicia Davidsson
Telefon 070-8215343
Område Norrköping
Yrkesroll Utbildning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 28 aug 2022 (9 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Hej! Det är vi som är Clockwork. Enligt Bolagsverket tillhör vi bemanningsbranschen men vi ser det inte som att vi arbetar med bemanning (inte bekvinning heller, för den delen) - vi jobbar med människor! Visst, vi rekryterar chefer och specialister, vi kompetensförsörjer industrier, teknikbolag, handelsföretag och andra, vi hjälper skolor att höja sin kompetens och vi matchar talanger och förmågor mot arbetsmarknadens behov. Men vårt erbjudande handlar egentligen om en enda sak: kraften att gå framåt. Därför säger vi hellre att vi är i "bättre-framtids-branschen".

Med hög kompetens, personligt engagemang och ett prestigelöst arbetssätt är det vår ambition att varje dag vara en laddstation för människor och företag som vill utvecklas. Du kan hämta kraft hos oss i över tjugo städer från Stockholm i söder till Luleå i norr. Läs gärna mer på www.clockworkpeople.se