Om företaget

Grundskola i Norrköping.

Dina arbetsuppgifter

Nu söker vi dig som är behörig lärare i SVA och vill undervisa för årskurs 4-9. I din tjänst ingår bedömning, betygssättning, dokumentation och planering av dina lektioner. Du kommer även vara mentor för en klass.

Tjänsten är en tillsvidaretjänst 100% med 6 månaders provanställning.

Din profil

Som person trivs du i sociala sammanhang och har lätt att bygga långsiktiga relationer med både elever och kollegor.
Du är en stabil och strukturerad person som har en god förmåga att kunna planera och strukturera din undervisning.

Du talar flytande svenska och behärskar engelska väl i tal och skrift.

Ansökan

Är det dig vi söker?
Skicka in din ansökan till oss redan idag! Vi arbetar löpande med rekryteringsprocessen och tillsättning kan ske innan annonstiden löpt ut.
Sök tjänsten via: www.clockworkpersonal.se/lediga-jobb

I denna tillsättning samarbetar skolan med Clockwork Skolbemanning & Rekrytering som sköter hela processen. Vid frågor är du varmt välkommen att höra av dig till ansvarig rekryterare Felicia Davidsson på tfn. 070-821 53 43.

Följ oss:
www.linkedin.com/company/clockwork-skolbemanning www.facebook.com/skolbemanning

Få förslag på tjänster som passar dig.
www.pedagogjobb.nu
Mer info
Kontaktperson Felicia Davidsson
Telefon 070-8215343
Område Norrköping
Yrkesroll Utbildning, Lärare
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 14 aug 2022 (2 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Hej! Det är vi som är Clockwork. Enligt Bolagsverket tillhör vi bemanningsbranschen men vi ser det inte som att vi arbetar med bemanning (inte bekvinning heller, för den delen) - vi jobbar med människor! Visst, vi rekryterar chefer och specialister, vi kompetensförsörjer industrier, teknikbolag, handelsföretag och andra, vi hjälper skolor att höja sin kompetens och vi matchar talanger och förmågor mot arbetsmarknadens behov. Men vårt erbjudande handlar egentligen om en enda sak: kraften att gå framåt. Därför säger vi hellre att vi är i "bättre-framtids-branschen".

Med hög kompetens, personligt engagemang och ett prestigelöst arbetssätt är det vår ambition att varje dag vara en laddstation för människor och företag som vill utvecklas. Du kan hämta kraft hos oss i över tjugo städer från Stockholm i söder till Luleå i norr. Läs gärna mer på www.clockworkpeople.se