Kundmottagare

KundmottagareOm företaget


Söderbergs Bil AB är ett av Östergötland/Sörmlands ledande bilhandelsföretag med stark lokal förankring med verksamhet i Norrköping och Nyköping. Bolaget är återförsäljare för Volkswagen, Audi, Seat, Skoda och Volkswagen Transportbilar. I företaget ingår även Europcar biluthyrning. Bolaget säljer nya samt begagnade bilar, reservdelar och tillbehör. I deras verkstäder hjälper de sina kunder med service och reparationer men har även speciallistverkstäder för glasarbeten, däck och skador.

Bolaget har idag ca 220 medarbetare, omsätter ca 1,2 miljarder kronor om året och levererar en ny bil i halvtimmen.

Om rollen
Du kommer att arbeta som kundmottagare för de kunder som ska göra ett däckskifte på sina fordon. Rollen innefattar enklare arbetsuppgifter som att välkomna besökaren som bokat tid, registrera besöket, ta emot nycklar, ta betalt och hänvisa kunden vidare. Du kommer även behöva svara på frågor rörande däckskiftet och ge en högklassig service till kunderna. I rollen ingår det att arbeta med en del enklare administration kopplat till besöket. I snitt har Söderberg Bil i Norrköping under denna period cirka 50 skiften per dag.
  Huvudsakliga arbetsuppgifter
  • Ge högklassig service till kunderna
  • Registrering av besök
  • Enklare administrativa arbetsuppgifter
  Din profil

  Krav för tjänsten är att du har en avslutad gymnasial utbildning samt att du kommunicerar obehindrat på svenska. Det är meriterande om du har tidigare arbetslivserfarenhet inom servicebranschen. För tjänsten är det viktigt att du kan prestera i högt tempo men samtidigt bibehålla en hög servicegrad till kunderna.

  Som person ser vi att du är stresstålig, social, serviceminded samt har lätt för att ta in och lära dig nya arbetsuppgifter. Du bör även vara ansvarstagande och ha en hög arbetsmoral.

  Startdatum: 14/10 - 2022

  Slutdatum: 2/12- 2022

  Omfattning: Heltid

  Arbetstider: Kontorstider 07.00-16.00

  Placering: Norrköping

  Rekryteringsprocessen
  I denna rekryteringsprocess samarbetar Söderbergs Bil AB med konsult- och rekryteringsföretaget Clevry. Vi på Clevry ser att soft skills är minst lika viktiga som hard skills. I denna rekrytering kommer du därför, när du har ansökt, via mail få en länk till ett självskattningstest. Det tar cirka 20 minuter att genomföra testet, därefter kommer du få en feedback-rapport mailad till dig som belyser dina soft skills. Vid en eventuell intervju med Clevry kommer svaren gås igenom mer ingående.

  Håll utkik i din inbox! Där finner du länk till frågeformuläret.

  Vi tillämpar löpande urval och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum. Har du några frågor om tjänsten eller processen, vänligen kontakta oss på telefonnummer +46 72 858 39 55. Varmt välkommen med din ansökan redan idag!

  Om Clevry

  I över 30 år har Clevry legat i framkant för ett mer soft skills-drivet arbetsliv inom talent acquisition, assessment och advisory. Vi finns globalt med kunder, konsulter och kandidater från Nordamerika till Singapore med huvudkontor i Brighton, Stockholm och Helsingfors. Våra 150 soft skills-certifierade rekryterare, affärspsykologer och experter finns alltid till er tjänst.

  Följ oss gärna på LinkedIn Clevry Sweden
  Mer info
  Kontaktperson Clara Strignert
  Telefon 0728583955
  Område Norrköping
  Yrkesroll Service & Kundtjänst, Serviceyrken
  Typ av anställning Heltid
  Sista ansökningsdag 21 nov 2022 (52 dagar kvar)

  Om arbetsgivaren

  CLEVRY

  Lindhagensgatan 74
  112 18 Stockholm
  08-612 04 90