Ekonomiadministratör

Ekonomiadministratör

Om företaget

Ståthöga Verkstad har sedan 1981 arbetat med industriservice och svetsning i olika material, samt reparations- och underhållsarbeten åt den tillverkande industrin. I deras 2 000m2 stora verkstad tillverkar de kundanpassade lösningar och smideskonstruktioner. De lägger stor vikt vid att deras medarbetare är yrkeskunniga och erfarna. Tillsammans med deras höga servicegrad utgör det deras starkaste resurser. Deras kunder utgörs av energi- och värmeverk, pappersbruk, massa- och processindustri, sågverk, byggindustri samt övrig tillverkande industri.

Din roll

I rollen som Ekonomiadministratör kommer du att arbeta i en varierad roll som berör både ekonomi och administration. Du kommer att stötta företagets samtliga tre bolag. Du kommer att tillhöra ett mindre och sammansvetsat ekonomiteam men även samarbeta med övriga avdelningar.
  Huvudsakliga arbetsuppgifter
  • Leverantörsreskontra
  • Avstämningar av inkommande levfakturor och registrera tidssedlar
  • Enklare fakturering
  • Administrering kring personalen (enklare personaladministration)
  • Hjälpa till vid larm/passerkort/servicebilar/körjournaler
  Omfattning: Heltid, 100%.

  Anställningsform: Konsultuppdrag på inledningsvis 6 månader där du blir anställd av Clevry och är arbetar ute hos Ståthöga Verkstad. Efter uppdragets slut finns det goda möjligheter till att erbjuden anställning hos Ståthöga Verkstad.

  Arbetstider: Ordinäre kontorstider - möjlighet att välja mellan 07-16 eller 08-17

  Placering: Norrköping

  Start: 1 december 2022, finns även möjlighet till tidigare start

  Din profil

  Vi söker dig med minst en gymnasial utbildning, gärna inom ekonomi. Du har sedan en tidigare tjänst erfarenhet av ekonomirelaterade arbetsuppgifter. Vi söker dig med en god datorvana och som är flytande i det svenska språket. Det är meriterande om du har en viss lönekunskap samt arbetat i Visma/Next/Doccit.

  Som person är du noggrann, prestigelös och som gillar ordning och reda. På Stöthöga Verkstad är det stundtals ett högre arbetstempo vilket innebär att du behöva vara stresstålig och strukturerad.

  Rekryteringsprocessen
  I denna rekryteringsprocess samarbetar Ståthöga Verkstad med konsult- och rekryteringsföretaget Clevry. Vi på Clevry ser att soft skills är minst lika viktiga som hard skills. I denna rekrytering kommer du därför, när du har ansökt, via mail få en länk till ett självskattningstest. Det tar cirka 20 minuter att genomföra testet, därefter kommer du få en feedback-rapport mailad till dig som belyser dina soft skills. Vid en eventuell intervju med Clevry kommer svaren gås igenom mer ingående.

  Håll utkik i din inbox! Där finner du länk till frågeformuläret.

  Vi tillämpar löpande urval och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum. Har du några frågor om tjänsten eller processen, vänligen kontakta ansvarig rekryterare: anna.almen@clevry.com Varmt välkommen med din ansökan redan idag!

  Om Clevry

  I över 30 år har Clevry legat i framkant för ett mer soft skills-drivet arbetsliv inom talent acquisition, assessment och advisory. Vi finns globalt med kunder, konsulter och kandidater från Nordamerika till Singapore med huvudkontor i Brighton, Stockholm och Helsingfors. Våra 150 soft skills-certifierade rekryterare, affärspsykologer och experter finns alltid till er tjänst.

  Följ oss gärna på LinkedIn Clevry Sweden
  Mer info
  Kontaktperson Anna Almén
  Telefon 0700984170
  Område Norrköping
  Yrkesroll Ekonomi, Ekonomiassistent
  Typ av anställning Heltid
  Sista ansökningsdag 9 jan 2023 (41 dagar kvar)

  Om arbetsgivaren

  CLEVRY

  Lindhagensgatan 74
  112 18 Stockholm
  08-612 04 90