Vass IT-tekniker till växande IT-företag

Vass IT-tekniker till växande IT-företag

Arbetsuppgifter

I rollen som IT-tekniker är du företagets ansikte och röst utåt och har mycket kontakt med kunder och deras användare. Du har ansvar för vissa av kunderna och arbetar ofta på plats hos kund eller via fjärrstyrning från kontoret. Vi söker därför dig som kan hjälpa kunden rent tekniskt, men som också kan få kunden att känna sig väl bemött. Du tar emot och hjälper kunden via e-post, telefon och fjärrstyrning. Om ärendet blir för omfattande eller komplicerat tar du hjälp av dina kollegor.

Din profil
Vi ser gärna att du är en självständig och strukturerad person med ett starkt personligt driv. Du har grundläggande teknisk förståelse för IT-teknik och tidigare erfarenhet från systemadministrativa uppgifter. Det är också viktigt att du har god kommunikationsförmåga och är serviceinriktad då du kommer att jobba med och mot olika intressenter. Här värdesätter vi social kompetens och att man är en lagspelare. Det är viktigt för att du ska trivas i den här miljön.

Vidare värdesätter vi en person som gillar att ta sig an nya uppgifter och utmaningar som inte nödvändigtvis ligger inom din arbetsbeskrivning

Nödvändiga färdigheter:

 • Windows Server-miljöer
 • Virtualisering (VMware samt Hyper-V)
 • Backup (Veeam)
 • Installation och administration av datorer
 • IT-säkerhet
 • Microsoft 365 (SharePoint, Exchange, Azure AD etc.)
 • Uppsättning och underhåll av företagsnätverk

Önskad kompetens:
 • Relevant utbildning och arbetslivserfarenhet inom området
 • Goda kunskaper i svenska och engelska, i såväl tal som i skrift
 • God arbetsvana inom ärendehantering
 • Lösningsorienterad och naturlig social förmåga
 • B-körkort


Vi kan erbjuda dig
På Centric får du de verktyg du behöver för att nå dina mål. Vi erbjuder alla våra konsulter kvalificerade utbildningar och certifieringar inom den senaste tekniken. Vi tycker nämligen att våra medarbetare hela tiden ska fortsätta att utvecklas. Därför erbjuder vi dig möjligheten att lägga upp en individuell utbildningsplan, där vi bekostar såväl studiematerial som själva certifieringarna. Under din utveckling kommer vi matcha din kompetens mot rätt uppdrag i takt med att du avancerar. Vi genomför regelbundet spännande aktiviteter där du som konsult får möjlighet att träffa och umgås med dina kollegor under roliga och avslappnande former.

Centric är ett IT-företag med 380 anställda, med kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, Linköping och Örebro. Vi specialiserar oss på uthyrning av generalister och förmedling av specialister samt erbjuder outsourcing och systemlösningar inom retail. Vi är medlem i Almega Kompetensföretagen och följer deras tecknade kollektivavtal med Unionen.

Kontakt information
Har du några frågor kring tjänsten? Kontakta Christian Gidlöv på tfn: 0734-159383 eller christian.gidlov@centric.eu.
Mer info
Område Norrköping
Yrkesroll Data & IT
Typ av anställning Heltid
Hemsida http://www.centric.eu
Sista ansökningsdag 10 jan 2023 (37 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Till ett uppdrag hos en av våra kunder i Norrköping söker vi nu en vass IT-tekniker. Tack vare företagets breda utbud av lösningar och stora variation av kunder får du stora möjligheter att växa och utvecklas i din roll. Du får bygga personliga relationer med flera av företagets kunder och använda din expertis för att hjälpa dem att använda IT på ett bättre sätt.

Som konsult på Centric får du en trygg anställning och samlar på dig värdefull arbetslivserfarenhet på uppdrag hos våra kunder. Din konsultchef stöttar dig i din utveckling där du hela tiden fyller på med nya erfarenheter och kunskaper. En utmärkt möjlighet att göra karriär.