Migreringsledare IT till stor myndighet

Migreringsledare IT till stor myndighet

Arbetsuppgifter

Som migreringsledare behöver du ha en välutvecklad förmåga att se helheten av olika lösningar, men också kunna driva det praktiska arbetet med att se till att migreringen genomförs.

Du kommer att ansvara för migrering inom olika system och miljöer hos kund. Vidare kommer du ansvara för att guider och övrig informationsmaterial finns och är up-to-date vid migreringstillfällen.

Det är viktigt att vara noggrann och uppmärksam så att du upptäcker alla eventuella fel och ologiska lösningar vid migreringstillfället.

Migreringsområden du bland annat kommer vara involverad inom:

 • WAN till SD-WAN
 • LAN-övervakning
 • Telefoni
 • Videosystem
 • Skrivare (centralt skrivarsystem ska bytas ut)


Din profil
Vår kund söker en bred och kunnig kandidat som har flera års erfarenhet inom relevant område men främst inom telefoni och nätverk. Vidare behöver du kunna leda och styra interna och externa resurser. Som person är du ansvarstagande och driven med ett professionellt agerande. Du tycker om att vara behjälplig och som vill ge kunden en bra kundupplevelse. Du ska med lugn kunna prioritera arbetsuppgifter utifrån verksamhetens perspektiv.

Krav
 • Minst fem års arbetslivserfarenhet inom liknande roll
 • Bred grundläggande teknikkunskap inom IT-infrastruktur, främst telefoni och nätverk
 • Självgående
 • Flytande svenska och engelska i både tal och skrift
 • Svenskt medborgarskap

Meriterande
 • Arbetat i storskalig IT-miljö

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Vi kan erbjuda dig
På Centric får du de verktyg du behöver för att nå dina mål. Vi erbjuder alla våra konsulter kvalificerade utbildningar och certifieringar inom den senaste tekniken. Vi tycker nämligen att våra medarbetare hela tiden ska fortsätta att utvecklas, även om de har några år på nacken. Därför erbjuder vi dig möjligheten att lägga upp en individuell utbildningsplan, där vi bekostar såväl studiematerial som själva certifieringarna. Vi genomför regelbundet spännande aktiviteter där du som konsult får möjlighet att träffa och umgås med dina kollegor under roliga och avslappnande former.

Mer om oss
Centric är ett IT-företag med 380 anställda och med kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, Linköping och Örebro. Vi specialiserar oss på uthyrning av generalister och förmedling av specialister samt erbjuder outsourcing och systemlösningar inom retail. Vi är medlem i Almega Kompetensföretagen och följer deras tecknade kollektivavtal med Unionen.

Kontakt information
Har du några frågor kring tjänsten? Kontakta Adam Ahlberg på tfn: 0734-159373 eller adam.ahlberg@centric.eu.

Mer info
Område Norrköping
Yrkesroll Data & IT
Typ av anställning Heltid
Hemsida http://www.centric.eu
Sista ansökningsdag 6 jan 2023 (33 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Är du intresserad av att vara en del av en spännande tjänst där du ansvarar för migrering av olika system och miljöer? Vår kund i Norrköping behöver stärka upp deras verksamhet. Brinner du för IT och aktivt strävar efter att utvecklas så är detta en tjänst för dig!

Som konsult på Centric får du en trygg anställning och samlar på dig värdefull arbetslivserfarenhet på uppdrag hos våra kunder. Din konsultchef stöttar dig i din utveckling där du hela tiden fyller på med nya erfarenheter och kunskaper. En utmärkt möjlighet att göra karriär.Som konsult på Centric får du en trygg anställning och samlar på dig värdefull kunskap inom just ditt IT-område.