Ansvarig för digitalisering på Fastighets AB L E Lundberg

Ansvarig för digitalisering på Fastighets AB L E Lundberg

Nu rekryterar Centric en erfaren projektledare inom digitalisering till Fastighetsbolaget L E Lundberg. Detta är en spännande roll för dig som vill vara med på en digital förändringsresa inom bolaget.

Tjänsten är på heltid och placerad i centrala Norrköping. Detta är en direktrekrytering så anställning blir direkt hos Fastighetsbolaget L E Lundberg.

Arbetsuppgifter
Den person vi söker kommer att ansvara för Lundbergs digitala utveckling, en ny tjänst som innebär ett stort mått av eget ansvar. Lundbergs övergripande syfte - "vi vill ge människor möjlighet att leva bättre liv" genomsyrar verksamheten och bolaget strävar efter en så bra kundupplevelse som möjligt, där den digitala upplevelsen är en viktig del. Här du har stora möjligheter att påverka och bidra. Du har din hemvist i IT-avdelningen men delar din tid mellan affärsutveckling, kommunikation och andra delar av verksamheten. Din roll är bred och innebär många olika kontaktytor, både internt och med externa partners och leverantörer. Du behöver kunna verka både strategiskt så väl som operativt och ha god prioriteringsförmåga där kundens behov alltid står i fokus. Eftersom rollen är ny kommer du utifrån din erfarenhet och omvärldsanalys vara med att utforma ditt uppdrag, givetvis med bolagets strategi och affärsmål som utgångspunkt. Ditt ansvar spänner över allt från de interna processerna så som utvecklingen av affärssystem och den digitala arbetsplatsen till service och kommunikation med slutkunden. Du kommer att vara central för bolagets fortsatta utveckling och arbeta nära verksamheten där du skapar affärsnytta och mervärden för både medarbetare och kunder. Du rapporterar till vice VD.

Din profil
Vi tror att den person vi söker är van vid och trivs med att jobba i projektform, både som projektledare och deltagare i projekt. Du behöver ha ett stort eget driv och vara van vid att ha örat mot rälsen kring vad som är nytt inom digitalisering. Vi tror att du en person som kan prata detaljer i de tekniska lösningarna men som också kan omsätta detta till affärsnytta för företaget och slutkunden.
För att lyckas i ditt uppdrag behöver du vara pedagogisk, prestigelös och har mycket god samarbetsförmåga. Du trendspanar och kommer med ny input till bolaget, du kan förverkliga idéer och har tidigare sett effekten av hur digitaliseringsprojekt kan göra en verksamhet effektivare.
Din utbildningsbakgrund finns inom IT, gärna på högskolenivå. Har du erfarenhet av fastighetsbranschen är det ett plus men inte ett krav.

Vi ser fram emot din ansökan.

Vi kan erbjuda dig
Fastighets AB L E Lundberg grundades 1944 och har utvecklats till en av Sveriges största privata fastighetsägare. I bolaget arbetar drygt 150 medarbetare som ger omkring 1 500 kommersiella kunder möjlighet att utvecklas hos Lundbergs, och som gör sitt yttersta för att erbjuda fler än 10 000 bostadshyresgäster en trygg och trivsam bostad. Fastighetsbeståndet har till stor del byggts i egen regi och utgörs av bostäder samt lokaler för kontor och handel.
Fastighets AB L E Lundberg är ett helägt dotterbolag till det börsnoterade L E Lundbergföretagen AB.
Huvudkontoret är i Norrköping och dit söker nu Lundbergs en ny medarbetare som ska ansvara för bolagets digitalisering.

Kontakt information

Har du några frågor kring tjänsten?
Kontakta Kim Dalhammer på tfn: 0734-159360 eller kim.dalhammer@centric.eu.
Mer info
Område Norrköping
Yrkesroll Organisation & ledning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.centric.eu
Sista ansökningsdag 7 dec 2019 (49 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Centric är ett IT-företag med 380 konsulter i Stockholm, Göteborg, Malmö och Linköping. Vi specialiserar oss på uthyrning av generalister och förmedling av specialister. Centric är ett av Europas största privatägda tjänsteföretag med över 5 000 anställda i Europa. På Centric sätter vi alltid människan först, oavsett om det gäller våra kunder, partners eller anställda. Våra anställda gör oss till det vi är och det är de som varje dag gör det lilla extra hos våra kunder. Vi utmanar våra anställda att ständigt utvecklas genom att lära sig nya saker och anta nya spännande utmaningar. Att vara rik på nya erfarenheter är en väg till framgång i arbetslivet. Vi har många spännande uppdrag för dig som vill se dig om. Äventyret väntar på dig som har en positiv inställning till livet. Naturligtvis ger vi dig bra anställningsvillkor också. Vi är medlem i Almega Kompetensföretagen och följer deras kollektivavtal med Unionen. I framtiden jobbar ännu fler i vårt företag. Gör du?