Distriktansvarig säljare/Account Manager HORECA till Carlsberg

Distriktansvarig säljare/Account Manager HORECA till Carlsberg

Är du målfokuserad med ett brinnande intresse för försäljning? Trivs du med att arbeta med långa projekt där kundrelationen står i fokus? Då har vi den perfekta tjänsten som distriktansvarig säljare hos oss!

Som distriktansvarig säljare inom HORECA på Carlsberg har du ett helhetsansvar för ett geografiskt område där du driver och utvecklar försäljningen tillsammans med dina restaurangkunder. Du sköter allt från avtalsupprättande till löpande uppföljning där målet är att växa tillsammans med kunderna över tid. Majoriteten av din arbetstid spenderar du ute hos dina kunder för att skapa en genuin förståelse och ett långsiktigt samarbete. Dina kunder är både befintliga kunder och potentiellt nya kunder och består av allt från mindre kvarterskrogar till större restaurangkedjor vilket göra att du har många olika kontaktytor såsom restaurangägare, barchefer eller andra ansvariga och med befintliga kunder och bearbetar potentiellt nya kunder. Som distriktansvarig säljare hos oss ser du till att våra prioriterade produkter finns tillgängliga för konsumenten och du hjälper dina kunder med allt från kampanjer till praktiska frågor rörande leverans och pris. I rollen som distriktansvarig säljare har du budgetansvar för ditt geografiska område och målsätts på att växa ditt distrikt i volym samt lönsamhet. Du ingår i ett team av sex kompetenta säljkollegor och rapporterar direkt till Regional Sales Manager.

Varför ska du välja Carlsberg?
Carlsberg erbjuder ett arbetsklimat som präglas av högt tempo och engagemang! Som distriktsansvarig säljare erbjuds du en roll där du själv har möjligheten att styra och påverka ditt arbete för att nå dina uppsatta mål. Här erbjuds rätt person ett spännande och utmanande arbete med stora möjligheter att växa inom bolaget. Är du rätt person så står du självklart bakom Carlsbergs tre värdeord "Allians, Ansvar, Agera". Carlsberg är ett globalt och expansivt företag med mycket höga ambitioner, starka varumärken och professionella medarbetare som ser fram emot att välkomna dig som vår nya kollega!

Vad vi önskar av dig
Du har 3-5 års erfarenhet av att arbeta som distriktsäljare, gärna inom HORECA/On Trade eller motsvarande bransch. Vi ser det som fördelaktigt om du har eftergymnasial utbildning inom försäljning, marknadsföring eller ekonomi samt erfarenhet av att arbeta med FMCG eller dryckesvaror. Vi söker dig som har mycket god kunskap inom förhandling och som känner dig trygg i att driva igenom affären från start till mål. För att vara lämplig i rollen som distriktschef hos oss är det viktigt med goda kunskaper i Office paketet, framför allt Excel.
Körkort är ett krav.

Som person har du hög energi och en stark drivkraft med stor passion för mat och dryck! Du har ett stort intresse för branschen och kommer gärna med innovativa lösningar för att tillsammans med dina kunder skapa goda resultat. Du är en lagspelare och brinner för att dela med dig av din kunskap och idéer till dina kollegor. För att trivas i rollen som distriktansvarig säljare hos oss är det viktigt att du är affärsmässig och strukturerad med en mycket god analytisk förmåga då det är viktigt att kunna fatta snabba och välgenomtänkta beslut. Avslutningsvis tror vi att du är utåtriktad och en relationsskapare ut i fingerspetsarna!

Låter detta intressant? Ansök nu!
För frågor angående tjänsten är du välkommen att kontakta Regional Sales Manager Martin Hansson via mail: martin.hansson@carlsberg.se.
OBS! Vi tar inte emot ansökningar via mail. Urval och intervjuer kommer att ske löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag så skicka in din ansökan så snart som möjligt, dock senast 2020-02-24.

Sökord: distriktansvarig, account manager, distriktsäljare, säljare, distriktschef, fältsäljare, utesäljare, sales manager, sales, FMCG, On Trade
Mer info
Område Norrköping
Yrkesroll Utesäljare, Försäljning, Key Account Manager, Account Manager
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida https://carlsbergsverige.se/
Sista ansökningsdag 16 mars 2020 (17 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Carlsberg Sverige är med mer än 60 starka varumärken och 400 unika produkter Sveriges ledande dryckesföretag. Vi utvecklar, tillverkar, distribuerar, marknadsför och säljer öl, cider, mineralvatten och läsk. Några av de välkända och folkkära varumärken som vi förvaltar och utvecklar är Falcon, Carlsberg, Pripps Blå, Ramlösa, Festis och Pepsi. Carlsberg Sveriges framgångar är en kombination av starka lokala och internationella varumärken, bryggartradition och hållbart företagande som sträcker sig mer än 300 år tillbaka i tiden. Vi erbjuder en internationell miljö med kunniga och entusiastiska medarbetare, nya och klassiska varumärken och en mångfald av kunder. Genom att vara innovativa driver vi utvecklingen av svensk dryckeskultur, samtidigt som vi värnar om tradition, hantverk, hållbarhet och hög kvalitet. Carlsberg Sverige ingår i Carlsberg Group som är världens fjärde största bryggerikoncern med verksamhet i över 40 länder.