Ekonom till Candor Sweden

Ekonom till Candor Sweden

Vi söker nu en ekonom till Candor Sweden AB i Norrköping. Candor Sweden är en ledande leverantör av kemiska processer och utrustning inom ytbehandling, av exempelvis tråd och band, konventionell ytbehandling och vattenrening. I din roll som ekonom kommer du arbeta med en stor variation av arbetsuppgifter. Här söker vi någon som har minst 3års arbetslivserfarenhet av kvalificerat ekonomiarbete, goda färdigheter i Officepaketet (främst Excel) samt god svenska och engelska. Låter det här som du? Då ser vi fram emot att läsa din ansökan redan idag!

Omfattning:
Heltid. Med start enligt överenskommelse och med en uppdragslängd tillsvidare. Arbetstider är vardagar 7.30-16.30 (med möjlighet till flex).

Arbetsbeskrivning:

Här kommer du arbeta med en till kollega på ekonomiavdelningen och ni kommer rapportera direkt till VD. Du kommer ha många varierande arbetsuppgifter inom ekonomi, till exempel löpande bokföring, rapportering, löneunderlag, leverantörsreskontra, kundreskontra och ekonomiska personalärenden.

Exempel på arbetsuppgifter:
  • Löpande bokföring, deklarationer och rapportering till exempel tullfakturor, registrering av verifikationer samt avstämning av likvidkonton och skattekontot.
  • Hantera och svara på frågor angående försäkringar, pension, semester tjänstebilar, försäkringar. Samt uppdatera personalakter och nyanställningar.
  • Manuell bokföring av lön och semesterskuld. Beräkna bonus och stämma av reseräkningar.
  • Leverantörsreskontra och kundreskontra.
Kvalifikationer:

Här behöver du:
  • Minst 3års arbetslivserfarenhet av kvalificerat ekonomiarbete.
  • Goda färdigheter i Officepaketet, framför allt Excel.
  • God svenska och engelska i såväl tal som skrift.
Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Du är en social person som är serviceinriktad och gärna hjälper andra. Du är noggrann och har inga problem att arbeta med allt från högt till lågt. Utöver detta vill vi att du har integritet. Låter det här som du? Då kommer du vara en väldigt uppskattad kollega hos oss!

För oss är det viktigt att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas. Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald.

Om Randstad:

Hösten 2016 bytte Proffice namn till Randstad. Med över 600 000 anställda i omkring 40 länder är Randstad världens näst största företag inom rekrytering och bemanning.

Som konsult hos Randstad är du anställd hos oss och jobbar ute hos någon av våra kunder. Du har samma fördelar som hos en traditionell arbetsgivare med kollektivavtal och förmåner som friskvårdsbidrag, företagshälsovård, försäkringar och rabatt på träningskort.

Utöver det får du även en mängd karriärmöjligheter, möter olika företagskulturer och får erfarenhet från olika branscher vilket gör att du utvecklar din kompetens och får ett spännande, välfyllt CV. Söker du en arbetsgivare som erbjuder spännande uppdrag och nya kontaktnät kommer du trivas hos oss.

Sista ansökningsdag:
2018-07-12, urval och intervjuer kommer att ske löpande. Tjänsten kan komma att bli tillsatt innan sista ansökningsdag, ansök därför så snart som möjligt.

För information:
Philip Malm | philip.malm@randstad.se |
Mer info
Område Norrköping
Yrkesroll Ekonomi
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Randstad
Sista ansökningsdag 12 juli (23 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vi ser det som meriterande (ej krav) om du har eftergymnasial utbildning inom ekonomi eller motsvarande arbetslivserfarenhet. Vi ser det även som meriterande om du arbetat med ekonomisystemet Monitor G5, har god datorvana och goda IT-kunskaper.