Distriktschef till Café Bar Norrköping

Distriktschef till Café Bar Norrköping

Café Bar är på en spännande resa - kundlöftet och passionen har sedan start varit att alltid till alla servera den perfekta koppen kaffe, oavsett var du befinner dig i Sverige. År 2017, i samband med företagets 30-årsjubileum, återtogs ursprungsnamnet Café Bar.

Företaget är svenskt och omsätter drygt 400 miljoner, är rikstäckande och består av 190 anställda på 23 orter, allt med syfte att komma nära kunden. Café Bar bygger upp och driver obemannade caféer som levererar kaffe, te, vatten, nötter, torkad frukt och andra produkter som ger energi och glädje åt medarbetarna under en arbetsdag. Samtliga produkter och vår service är av högsta klass och vi har alltid egen personal med hög kompetens som utför samtliga delar av leveransen till kundens café. Organisationen i Norrköping leds av en distriktschef och består av distriktsansvariga säljare, kaffecoacher och en smakexperter.

För mer info - www.cafebar.se

Genom Simonssongruppen har Café Bar en stark och långsiktig ägare med ett stort nätverk av företag och personer verksamma inom olika branscher.

För mer info - www.simonssongruppen.se

Café Bar är på en spännande resa - är du en försäljningsdriven ledare med passion för att bygga team, utveckla kundkontakter och älskar riktigt gott kaffe?

Distriktschef Norrköping

Rollen

Du kommer att ha ett helhetsansvar för försäljning och service gentemot våra kunder i distriktet och har till din hjälp två säljare samt vår duktiga servicepersonal - kaffecoacher och smakexperter - som ansvarar för de olika delarna i vårt erbjudande mot marknaden. Utöver service och drift, ansvarar du för distriktets budget och andra saker som ingår i ett operativt helhetsansvar. Du har direkt personalansvar för teamet och rapporterar till vår affärsområdeschef.

Du kontaktar och besöker både nya och befintliga kunder för att skapa relationer som leder till tillväxt och ökade marknadsandelar i distriktet. Du kommer att arbeta med hela försäljningsprocessen från prospektering, mötesbokning, kundmöte, offerthantering, uppföljning av affärer till genomförande av marknadsaktiviteter med målsättningen att nå och förhoppningsvis överträffa budgeterad försäljning.

Erfarenheten

Vi ser att du har en erfarenhet av försäljning inom B2B och att du har tidigare erfarenhet av att leda människor. Vi ser gärna att du har universitets- eller högskoleutbildning inom ekonomi/marknadsföring/försäljning men det är inte ett krav då vi ser dina erfarenheter och personliga drivkrafter som viktigare.

Personen

Du intar naturligt ledarrollen med stort ansvar och respekt för ditt team. Du är en lagspelare med mycket god förmåga att kommunicera på ett utåtriktat och positivt sätt, och där du med enkelhet skapar goda relationer. Din kommunikation inspirerar andra mot nya mål samtidigt som du med gott omdöme är bra på att läsa av olika individer och personprofiler.

Vi tror även att din profil är starkt affärs- och lönsamhetsinriktad. Din attityd behöver präglas av att se möjligheter och att alltid söka en lösning och en väg framåt för att lyckas.

Kulturen

Vår drivkraft är glädje och vi skall vara kundens bäste vän.

På Café Bar har vi tre värdeord som alltid finns med i alla beslut, stora som små. Genom dessa vill vi att du är med och bygger vår kultur samt levandegör det i mötet med kollegor och kunder varje dag.
  • Glädje - att skratta ihop med varandra och visa uppskattning är något vi ibland tar för självklart, hos oss är det både viktigt & naturligt att vi har kul på jobbet.
  • Kompetens - inom vårt bolag krävs många olika kompetenser för att få till en perfekt lösning. Rätt person på rätt plats är därför avgörande, att man alltid får möjlighet att utvecklas inom sitt gebit ser vi som både nödvändigt och utvecklande.
  • Lönsamhet - när vi tjänar pengar kan vi utveckla nya spännande lösningar, hitta nya affärsformer, utveckla och skräddarsy nyheter men framför allt kan vi garantera en riktigt bra cafélösning under en lång tid framöver.
Övrigt
  • Rollen är på heltid och förutsätter körkort. Det ingår en tjänstebil till ditt förfogande. '
  • Rollen har en fast lön med en rörlig ersättningsdel baserad på resultat
  • Placeringsort: Norrköping
  • Vi vill att du ser fram emot att bidra på resan mot en organisation i världsklass och som dessutom på allvar kan säga att vi är kundens bästa vän.
I denna rekrytering arbetar vi med löpande urval, därför rekommenderar vi att du ansöker så snabbt som möjligt. Vid frågor kring tjänsten, vänligen kontakta Thomas Doyon via mail thomas.doyon@cafebar.se eller telefon 0733-671938.

Sista ansökan är 14 april - Välkommen med din ansökan redan idag!
Mer info
Område Norrköping
Yrkesroll Organisation & ledning, Chefsbefattningar
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 14 apr (24 dagar kvar)