VD-assistent till Energia Capital / Deltid / Extrajobb

VD-assistent till Energia Capital / Deltid / Extrajobb

Är du en serviceinriktad initiativtagare som lockas av möjligheten att jobba deltid hos ett företag som verkar inom finansiell rådgivning? Hos Energia Capital erbjuds du goda utvecklingsmöjligheter både i rollen och i företaget på sikt.

Om tjänstenDet här är ett konsultuppdrag på deltid. Du blir anställd av Bravura och arbetar som konsult hos Energia Capital. Det finns goda utvecklingsmöjligheter i uppdraget och inom företaget.

Om företagetEnergia Capital arbetar med finansiell rådgivning mot både privat- och företagskunder gällande sparande, placeringar och försäkringar. Energia Captial förvaltar över 1000 kunder runt om i Sverige som erbjuds en aktiv relation med stort engagemang och ansvarstagande för att kunna nå sina ekonomiska mål. Företaget startades för 11 år sedan och idag arbetar fem personer med ambitionen att fortsätta växa.

ArbetsuppgifterSom VD-assistent arbetar du i en bred och dynamisk roll med arbetsuppgifter inom flera olika områden där din huvuduppgift är att assistera företagets VD. Uppgifter som avlastar vardagen för företagets VD kan komma att bli aktuella, till exempel att organisera upp kontoret och hjälpa till med mer privata ärenden. Utöver detta agerar du spindeln i nätet mellan VD, övriga medarbetare och företagets kunder. Vid behov förbereder du inför möten, genomför diverse bokningar samt svarar i telefon och på mail kring enklare ärenden. Du är i kontroll över din egen utveckling, i samband med att du växer in i rollen tillkommer mer ansvar i företaget. Det finns stora framtidsmöjligheter inom företaget beroende på ditt intresse, till exempel som finansiell rådgivare, administratör eller marknadsansvarig.

Tjänsten är på deltid på ungefär 10 timmar i veckan med flexibla arbetstider där det finns möjlighet att arbeta både vardagar och helger.

Formella krav
  • Pågående eftergymnasial utbildning eller annan huvudsaklig sysselsättning
  • Goda kunskaper i svenska i både tal och skrift
  • B-körkort
  • Meriterande: arbetslivserfarenhet från serviceyrken
Vi tror att du som söker är en person uppskattar att bidra med nya idéer och perspektiv där du har ett intresse för att lära dig nya saker och testa oprövade tillvägagångssätt. Du trivs i en dynamisk roll där du har viljan att anpassa ditt arbetssätt utifrån behov och förutsättningar. Detta då du är mån om organisationen och kan sätta din egen agenda åt sidan för att bidra till företagets framgång. Vidare är du som person uppmärksam och tillmötesgående med ett stort intresse för att hjälpa andra, både kollegor och kunder. Du är noggrann och arbetar på ett strukturerat sätt för att hela tiden föra ditt arbete framåt. Slutligen ser vi att du är prestigelös i ditt förhållningssätt och arbetar proaktivt för att förebygga en lättsammare arbetsmiljö för dig och dina kollegor.

Övrig information
Start: Enligt överenskommelse
Plats: Norrköping
Lön: Enligt överenskommelse,

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här: https://www.bravura.se/din-karriar.

Har du frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Sökord: VD-assistent, officessupport, executive assistent, student, studentarbete, extrajobb, extraarbete, deltid, deltidsarbete, ekonomi, juridik, affärsjuridik, Norrköping, Östergötland, kontorsassistent,
Mer info
Område Norrköping
Yrkesroll Administration, HR & Personal
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag Löpande (58 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bravura är ett bemannings- och rekryteringsföretag för organisationer som vill hitta Next Gen Professionals. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter, framförallt för dig i början av karriären med 0-8 års erfarenhet. Via oss kan du jobba som konsult eller bli rekryterad. Hitta ditt drömjobb - vi hjälper dig att lyckas!