Team Leader/ Chef / Callcenter-ansvarig till Energia Capital

Team Leader/ Chef / Callcenter-ansvarig till Energia Capital

Har du tidigare erfarenhet från callcenter eller telefonförsäljning? Vill du ta nästa kliv i karriären och utveckla samt driva ett eget säljteam? Nu har du möjligheten att få leda och motivera din egen säljgrupp och sätta din egen prägel på verksamheten.

Om tjänstenDet här är ett konsultuppdrag på heltid som varar i 6 månader. Du blir anställd av Bravura och arbetar som konsult hos Energia Capital. Det finns goda möjligheter till förlängning av uppdraget.

Det här är ett konsultuppdrag med goda möjligheter till överrekrytering. I den här rollen får du initialt en anställning hos Bravura, och det är uttalat att FÖRETAGET har för avsikt att erbjuda dig anställning hos dem på sikt. Detta ger både dig och FÖRETAGET en bra möjlighet att lära känna varandra samt utvärdera hur ni trivs med ert samarbete.

Den här tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Bravura och du anställs direkt hos FÖRETAGET.

Om företagetEnergia Capital arbetar med finansiell rådgivning mot både privat- och företagskunder gällande sparande, placeringar och försäkringar. Energia Captial förvaltar över 1000 kunder runt om i Sverige som erbjuds en aktiv relation med stort engagemang och ansvarstagande för att kunna nå sina ekonomiska mål. Företaget startades för 11 år sedan och idag arbetar fem personer med ambitionen att fortsätta växa.

Callcentrets fokus är att sälja livförsäkringen via Idun Liv som är ett digitalt livförsäkringsbolag.

ArbetsuppgifterInledningsvis innebär din roll att utveckla och strategiskt planera callcenterverksamheten tillsammans med samarbetspartners från Idun Liv och Energia Capital. Du är ansvarig för att planera aktiviteter samt skapa metodik, mål och strategier för dina försäkringssäljare. Med tiden tillhandahålls du en grupp kollegor som arbetar deltid med att sälja era försäkringar via telefon. Ditt jobb blir att schemalägga dina medarbetare, leda och motivera gruppen till goda resultat. Som ledare och chef är du även ansvarig för verksamhetens fortsatta utveckling, därtill ansvarar du för ditt teams budget och du rapporterar direkt till VD på Energia Capital. I samband med detta arbetar du själv som säljare vid behov.

Du har stöd från flera håll när det gäller frågor kring Idun Liv och tillhörande verksamheter. Målsättningen är att du och ditt team ska bidra till fler företagskunder till Idun Liv, men även till Energia Capital.

Formella krav
  • Flerårig arbetslivserfarenhet inom telefonförsäljning eller likvärdigt
  • Du kommunicerar flytande och professionellt på svenska i både tal och skrift
  • Meriterande: erfarenhet inom ledarskap
  • Meriterande: arbetslivserfarenhet inom försäkrings- och/eller finansbranschen
Vi söker dig som drivs av att leda och motivera andra för att uppnå gemensamma mål. Du får med dig dina medarbetare genom att engagera, motivera och tydliggöra vägen framåt. Genom din proaktivitet skapar du ständiga förbättringar och bidrar med ett positivt arbetsklimat. Som person är du även resultatfokuserad, du sätter upp höga mål för dig själv samt dina medarbetare och arbetar hårt för att ni ska uppnå dem. I rollen förväntas du ta ansvar och självständigt driva ditt arbete framåt. Därtill tycker du om att arbeta i en roll där du ges möjlighet att gå din egen väg.

Övrig information
Start: Efter överenskommelse
Plats: Norrköping
Lön: Efter överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här: https://www.bravura.se/din-karriar.

Har du frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Sökord: team leader, gruppchef, säljchef, sälj coach, callcenter, telefonförsäljning, försäkringar, heltid, konsultuppdrag, försäkringssäljare, Norrköping
Mer info
Område Norrköping
Yrkesroll Försäljning
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag Löpande (59 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bravura är ett bemannings- och rekryteringsföretag för organisationer som vill hitta Next Gen Professionals. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter, framförallt för dig i början av karriären med 0-8 års erfarenhet. Via oss kan du jobba som konsult eller bli rekryterad. Hitta ditt drömjobb - vi hjälper dig att lyckas!