Specialpedagog till privatskola i Norrköping

Specialpedagog till privatskola i Norrköping

Är du utbildad specialpedagog och brinner för elevhälsa? Trivs du i en roll där samarbete och relationsbyggande är viktiga faktorer? Då är detta rätt tjänst för dig!

Om tjänstenDen här tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Bravura och du anställs direkt hos skolan.

Om företagetSkolan är en växande skolkedja med en internationell profil, som erbjuder tvåspråkig undervisning på svenska och engelska och grundades 2017. De utbildar elever på mellanstadier och högstadier i årskurserna 4-9.

Kulturen är öppen och högt till tak, nu söker de fler lärare som brinner för undervisning och vill förstärka teamet!

ArbetsuppgifterI rollen som specialpedagog är du en viktig del av skolan elevhälsoteam och arbetar aktivt med elevernas pedagogiska utveckling samt utvecklar dina kollegors pedagogiska arbete. Vidare arbetar du förebyggande med att eleverna får det stöd som de behöver och har rätt till genom pedagogiska utredningar, åtgärdsprogram, dokumentation och uppföljning. Hälsoteamet som du ingår i träffas varje vecka för att diskutera bland annat elevvård och annat förbyggande arbete.

Formella krav
  • Vidareutbildad specialpedagog
  • Tidigare arbetslivserfarenhet som specialpedagog är meriterande
  • Goda kunskaper i IKT är meriterande
  • Mycket goda kunskaper i svenska och engelska, tal och skrift
I rollen som specialpedagog arbetar du tätt ihop med ditt team och eleverna, varför det är viktigt att du uppskattar att jobba tillsammans med andra. Vidare har du en öppen inställning till andra människor och ser ett värde i att samarbeta. För att passa i rollen har du en god social förmåga och är duktig på att bygga genomtänkta relationer. Därtill lyssnar du in andra och har lätt för att anpassa dig och din kommunikation efter person och situation. Du är noggrann i ditt arbete och tycker om att göra saker ordentligt. Stor vikt läggs på personlig lämplighet.

Övrig information
Det här är en annons där företagets namn inte framgår. Ibland väljer vi eller företaget själva att inte gå ut med namnet. Självklart kommer vi att berätta vilket företag det är. Senast om vi ses på intervju.

Start: Omgående
Plats: Norrköping
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här: https://www.bravura.se/din-karriar.

Har du frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Sökord: specialpedagog, pedagog, elevhälsa, privatskola, IKT, engelska, administration, Norrköping
Mer info
Område Norrköping
Yrkesroll Administration, HR & Personal
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag Löpande (59 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bravura är ett bemannings- och rekryteringsföretag för organisationer som vill hitta Next Gen Professionals. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter, framförallt för dig i början av karriären med 0-8 års erfarenhet. Via oss kan du jobba som konsult eller bli rekryterad. Hitta ditt drömjobb - vi hjälper dig att lyckas!