Skolsköterska / Barnsjuksköterska / Distriktsjuksköterska

Skolsköterska / Barnsjuksköterska / Distriktsjuksköterska

Är du skolsköterska och trivs att arbeta varierat? Klappar ditt hjärta för ungdomar och vill du bli en del av ett engagerat team? Då har vi nästa jobb för dig!

Om tjänstenDen här tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Bravura och du anställs direkt hos skolan samt erbjuds du en förmånlig lön. Tjänsten är kombinerad på 50 % i Norrköping och 50 % i Linköping.

Om företagetVi berättar mer om skolan under intervjun!

ArbetsuppgifterI rollen som skolsköterska arbetar du primärt med hälsofrämjande och förebyggande arbete mot eleverna. Du utför hälsokontroller, vaccinationer och enklare omplåstring samt tar emot spontana besök från elever för samtal och stöd i olika frågor. Du har ett nära samarbete med kollegor där ni tillsammans fokuserar på att stödja elevens utveckling mot utbildningens mål. Vidare bidrar du till att utveckla skolans elevhälsoarbete.

Formella krav
  • Legitimerad sjuksköterska med specialistutbildning till distriktsjuksköterska, barnsjuksköterska eller skolsköterska
  • Tidigare arbetslivserfarenhet inom motsvarade arbetat (meriterande)
  • Erfarenhet av dokumentationssystem (meriterande)
  • Goda kunskaper i svenska, tal och skrift
I rollen arbetar du tätt ihop med dina kollegor, därav är det viktigt att du uppskattar att jobba tillsammans med andra samt ser alltid till elevens bästa och är mån om att skapa trygga relationer. Du tar dig tid att lyssna på andra och skapar förtroende hos de du arbetar med. Du är duktig på att muntligen uttrycka dig och har lätt för att anpassa din kommunikation efter person samt situation. Vidare trivs du med varierande arbetsuppgifter som kan ändras från dag till dag.

Övrig information
Det här är en annons där företagets namn inte framgår. Ibland väljer vi eller företaget själva att inte gå ut med namnet. Självklart kommer vi att berätta vilket företag det är. Senast om vi ses på intervju.

Start: Omgående
Plats: Norrköping
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här: https://www.bravura.se/din-karriar.

Har du frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Sökord: sjuksköterska, skolsköterska, barnsjuksköterska, distriktsjuksköterska, Norrköping, tillsvidare, deltid
Mer info
Område Norrköping
Yrkesroll Hälsa & Sjukvård
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag Löpande (59 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bravura är ett bemannings- och rekryteringsföretag för organisationer som vill hitta Next Gen Professionals. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter, framförallt för dig i början av karriären med 0-8 års erfarenhet. Via oss kan du jobba som konsult eller bli rekryterad. Hitta ditt drömjobb - vi hjälper dig att lyckas!