Servicetekniker till Eltel Networks

Servicetekniker till Eltel Networks

Har du ett brinnande intresse för teknik samt service och är redo att anta nya utmaningar i karriären? Trivs du även i en självgående tjänst ute på fältet och att arbeta med hög kvalité? Då ska du läsa vidare om tjänsten som servicetekniker hos Eltel.

Om tjänsten

Det här är ett konsultuppdrag med goda möjligheter till överrekrytering. I den här rollen får du initialt en anställning hos Bravura, och det är uttalat att Eltel har för avsikt att erbjuda dig anställning hos dem på sikt. Detta ger både dig och Eltel en bra möjlighet att lära känna varandra samt utvärdera hur ni trivs med ert samarbete.

Om företaget

Eltel Networks är en ledande aktör inom byggnation, installation och underhåll av fibernät, kopparnät och aktiv utrustning. De arbetar med flera av landets största operatörer inom telekom. Affärsområdet Communications ansvarar för att planera och bygga nya fasta och mobila tele- och datanät samt drift och underhåll av detsamma. De finns representerade med lokalkontor i hela landet och har ett brett erbjudande med högkvalitativa Infranettjänster.

Du tillhör serviceavdelningen med ett team där det idag arbetar två servicetekniker i Norrköping samt fyra i Linköping.

Arbetsuppgifter

I rollen som servicetekniker arbetar du med servicerelaterade ärenden som inkommer till Eltel. Ärendena inkommer till en produktionsplanerare som sedan tilldelar dig uppdrag. Du utgår med din servicebil från hemmet och besöker Eltels kunder ute på fält. Du genomför installationer och service av Eltels kunders utrustning, switchar, router samt felsökning på kabel. Exempel på andra ärenden som förekommer kan innebära att arbeta med byte av utrustning, omkopplingar, förbindelser, kabeldragningar och konfigurering. Vidare har du nära kontakt med företagets kunder och leverantörer där du agerar ansiktet utåt. Du arbetar tätt samman med företaget andra servicetekniker.

I tjänsten ingår beredskap var femte vecka samt planerat nattjobb i viss mån. Du erbjuds en arbetsmiljö med högt i tak och ett kvalificerat lagarbete.

* Serviceuppdrag med kundkontakt
* Installationer och service av utrustning, switchar och router hos kunder
* Byte av utrustning, omkopplingar, förbindelser, kabeldragningar och konfigurering
* Beredskap

Utbildning, erfarenhet och personliga egenskaper

* Erfarenhet inom ett serviceyrke där du arbetat med kundkontakt
* God grundkunskap om IP-teknik
* Erfarenhet av fiber samt mätning
* Mycket god datorkunskap samt systemvana
* Flytande i svenska och engelska, tal och skrift
* B-körkort
* Erfarenhet av mast och transmission är starkt meriterande

Vi söker dig som är driven och har lätt att ta egna initiativ när du driver ditt arbete framåt. Du ser problem som en möjlighet till att finna bättre lösningar och en motivation till förbättring. För att lyckas i denna roll är du en bra teamspelare som kan hantera en hög arbetsbelastning utan att kvalitén blir påverkad. Du trivs att arbeta nära kunder och att ge en gedigen service i alla situationer. Du som person tar alltid stort ansvar för dina arbetsuppgifter och utför ett detaljerat arbete vilket du har möjlighet att göra då du arbetar på ett strukturerat sätt. För att nå hög kvalitet och ett korrekt arbete fokuserar du på ett noggrant arbete med tydlig målsättning.

Övrig information

Start: Omgående, med hänsyn till uppsägningstid
Plats: Norrköping
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här

Har du frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Sökord: Servicetekniker, service, el, fiber, switchar, router, installationer, tekniker, kundkontakt, IP, mätning, skarvning, bil, heltid, rekytering, norrköping, Östergötland, Linköping

Mer info
Område Norrköping
Yrkesroll Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid
Hemsida http://www.bravura.se
Sista ansökningsdag 27 jan 2023 (55 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bravura levererar rekryterings- och bemanningslösningar inom hela tjänstemannaområdet, över hela landet.

Vårt mål är att förenkla rekryteringsprocessen, både för dig som söker nytt jobb och för de företag som vill anställa nya medarbetare. Genom att hålla en tydlig dialog, vara snabba och anpassningsbara samt med en passion för det vi gör säkerställer vi en framgångsrik rekryteringsprocess för alla parter.