Servicetekniker / Teamledare till Cylinda Service i Region Öst

Servicetekniker / Teamledare till Cylinda Service i Region Öst

Är du en teknikintresserad och serviceminded person som vill få in en fot på ett spännande företag? Är du dessutom kunnig inom el och vill utvecklas inom ledarskap? Vi söker dig som vill arbeta i en varierad roll med goda utvecklingsmöjligheter.

Om företagetElektroskandia Sverige AB är Sveriges ledande el-teknikgrossist med mer än 100 års erfarenhet att luta sig emot. Företaget omsätter 5,8 Miljarder SEK finns på 48 orter i Sverige med mer än 800 anställda. De marknadsför och säljer el-materiel och systemlösningar till en bred och diversifierad kundbas inom teknikområdena kraft/automation, tele/data/säkerhet och belysning. De äger Cylindavarumärket där de sedan 1958 haft fokus på att skapa en problemfri vardag för Sveriges alla hushåll genom vårt kompletta sortiment av vitvaror.

Elektroskandia Sverige AB är en del av Sonepar-koncernen som idag är världens största och ledande elgrossist. I koncernen jobbar idag mer än 43 000 personer inom 245 företag i 44 länder, spridda över fem kontinenter. På Cylinda Service är vi idag ca 70 medarbetare och ska bli 5 servicetekniker i Region Öst.

ArbetsuppgifterI rollen som servicetekniker arbetar du brett med service, felsökning och underhåll av Cylindas vitvaror såsom diskmaskiner, kylskåp och torktumlare. Du bedriver ditt arbete direkt ute hos kunderna som består av såväl privatpersoner som företag. Arbetet är praktiskt och varierande då du hjälper kunderna med deras vitvaror så att de fungerar. I ditt arbete ingår även att vårda verktyg och instrument för att de ska ha en fullgod funktionalitet och hållbarhet. Viktigt i rollen är att du håller en tät dialog med dina kunder för att utföra ett bra arbete.

Utöver rollen som servicetekniker kommer du tillsammans med Regionchef ansvara för den operativa driften av verksamheten. Detta innebär samordning av serviceteknikerteamet inom det geografiska området. Inget formellt personalansvar ingår i tjänsten, men du kommer ha ansvar för att utveckla verksamheten och medarbetarna utifrån Cylinda services uppsatta strategier och mål för att säkra en hög kvalitet i eftermarknadsarbete mot Cylindas kunder.

Du arbetar i regionen kring Norrköping och Jönköping med omnejd och utgår hemifrån med din servicebil.

Formella krav
  • Avslutad gymnasieutbildning, gärna en praktisk utbildning inom el/tele
  • Grundläggande kunskaper inom el så att du kan läsa ett elschema
  • Goda kunskaper i tal och skrift i såväl svenska som engelska
  • B-körkort
  • Arbetslivserfarenhet från rollen som servicetekniker, tekniker, vaktmästare/fastighetsskötare eller erfarenhet av att leda andra är meriterande
Förutom att vara tekniskt och elektriskt kunnig är du självgående och strukturerad som person. Du tycker det är roligt att lösa problem då du har en nyfiken inställning i ditt arbete. Du trivs med ett varierat arbetstempo och är flexibel samt har förmågan att bibehålla lugn och ett noggrant arbetssätt även i stressade situationer. Vi tror att du trivs i en roll där du leder andra och har ett intresse för att utveckla detta mer framöver. Du är kommunikativ och serviceinriktad då kundkontakt är en stor del utav det dagliga arbetet.

Övrig information
Start: Enligt överenskommelse
Plats: Norrköping eller Jönköping med omnejd
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här: https://www.bravura.se/din-karriar.

Har du specifika frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Sökord: service, tekniker, teknik, servicetekniker, elektronik, el, fastigheter, cylinda, vitvaror, vaktmästare, jönköping, norrköping, heltid, östergötland, kalmar, ledare, teamleader, teamledare
Mer info
Område Norrköping
Yrkesroll Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag löpande (59 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bravura är experter på rekrytering inom tjänstemannaområdet och hjälper företag i hela Sverige att tillsätta allt från nyckelpositioner och andra permanenta tjänster till kortare deltidsuppdrag. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter och vi förmedlar jobb både till dig med erfarenhet och till dig i början av karriären. På Bravura brukar vi säga att vi stärker företag genom människor och människor genom jobb. Vår roll är att erbjuda dig jobbmöjligheter och att förenkla för dig som söker jobb via oss. Vi drivs av ett personligt engagemang i varje rekrytering, där dialog, snabbhet och återkoppling är nyckeln till ett lyckat resultat.