Servicerådgivare / Kundmottagare till LB's Lastbilar

Servicerådgivare / Kundmottagare till LB's Lastbilar

Har du ett starkt fordonstekniskt intresse? Du kanske till och med har tidigare erfarenhet som åkare, transportansvarig eller mekaniker, men vill kliva in i en mer social roll? Här erbjuds du en tjänst som servicerådgivare i en organisation som präglas av god stämning och kompetenta medarbetare.

Om tjänstenDen här tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Bravura och du anställs direkt hos LB´s Lastbilar.

Om företagetLB's Lastbilar är ett företag som verkar inom fordonsbranschen för kommersiella fordon där kundkretsen är alltifrån enmansföretag till större bussbolag. De är Östergötlands största auktoriserade verkstad för Mercedes-Benz lastbilar och transportbilar. Företaget har funnits i Norrköping sedan 1997. Här arbetar totalt 11 personer, där sex andra är fordonstekniker, med en kultur som präglas av en platt organisation med många förmåner och låg personalomsättning.

ArbetsuppgifterI rollen som servicerådgivare är du ansvarig för LB:s kunder, du tar emot telefonsamtal när åkarna får problem ute på vägarna, bokar in kunder på service hos mekanikerna och tar emot kunder som besöker verkstaden eller lämnar in och hämtar sina fordon. Ditt jobb är att hantera bokningar och ge rådgivning till företagets kunder, genom ett trevlig bemötande bidrar du med kunskap och ser till att de får den hjälp de behöver för att lösa sina problem. Som servicerådgivare är du företagets ansikte utåt, du förväntas du bygga goda relationer med företagets kunder och skapa tillit till dig och dina medarbetare.

Du jobbar i tätt samarbete med övriga tio kollegor på arbetsplatsen, vid behov rycker du in och stöttar kollegorna i det vardagliga arbetet på verkstaden.

Formella krav
  • Du har teknisk kompetens inom fordon, speciellt lastbilar
  • Meriterande: erfarenhet av kundservice / kundbemötande
  • Meriterande: Tidigare erfarenhet som mekaniker, åkare eller likvärdigt
För att lyckas i rollen tror vi att du har ett genuint intresse för fordonsteknik och trivs i mötet med nya människor. I rollen som servicerådgivare pratar du med många kunder dagligen och du räds inte för att ta första steget till ett samtal. Du räds inte heller för att ta dig an nya utmaningar, du motiveras istället av möjligheten att utvecklas och lära dig mer om din bransch. Som person är du uppmärksam och tillmötesgående. Du har ett stort intresse för att hjälpa andra, du sätter alltid kunden i fokus och anstränger dig för att leverera lösningar som gynnar både ditt företag och kunden. Därtill ser du alltid till gruppens bästa och är mån om att skapa ett bra arbetsklimat, där du gärna ställer upp för att stötta dina kollegor vid behov.

Övrig information
Start: Efter överenskommelse
Plats: Norrköping
Lön: Efter överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här: https://www.bravura.se/din-karriar.

Har du frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Sökord: fordon, fordonsteknik, teknik, mekaniker, kundrådgivare, kundmottagare, servicerådgivare, åkare, lastbil, Verkstad, Mercedes-Benz, heltd, linköping,
Mer info
Område Norrköping
Yrkesroll Service & Kundtjänst
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag Löpande (57 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bravura är ett bemannings- och rekryteringsföretag för organisationer som vill hitta Next Gen Professionals. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter, framförallt för dig i början av karriären med 0-8 års erfarenhet. Via oss kan du jobba som konsult eller bli rekryterad. Hitta ditt drömjobb - vi hjälper dig att lyckas!