Säljare till Stig Wahlström Elektronik

Säljare till Stig Wahlström Elektronik

Har du erfarenhet inom försäljning och ett tekniskt intresse? Motiveras du dessutom utav möjligheten att bygga långsiktiga relationer och utveckla kundanpassade lösningar? Stig Wahlström Elektronik söker dig som vill vara med och bidra till företagets fortsatta tillväxtresa i rollen som teknisk säljare!

Om tjänstenDen här tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Bravura och du anställs direkt hos Stig Wahlström Elektronik.

Om företagetStig Wahlström AB bestod av tre bolag inom tre produktområden - automatik, elektronik och hydraulik. Bolaget delades upp i tre separata bolag 2010 varav då Stig Wahlström Elektronik bildades. Stig Wahlström Elektronik erbjuder högkvalitativa elektroniklösningar och produkter inom EMC komponenter och förbindningsteknik exempelvis kontaktdon, kablage, opto och-tangentbord med flera. Som specialister på kontaktdon och kablage bemöter dom andra verksamheters specifika behov och konstruerar kostnadseffektiva lösningar åt deras kunder. Stig Wahlström Elektronik har ett stort internationellt nätverk med världsledande tillverkare och erbjuder därför en bred mängd lösningar inom många komponenter.

Hos Stig Wahlström Elektronik välkomnas du av tio kompententa medarbetare i en öppensinnad och familjär företagskultur.

ArbetsuppgifterSom säljare hos Stig Wahlström Elektronik arbetar du proaktivt för att utveckla affärer med kunder i hela Sverige. Med din tekniska kompetens från branschen driver du affärsprocessen från prospektering till kontraktering. Du ansvarar för att kartlägga din marknad och förbereder dina kundbesök i form av koordinering och offertskrivningar. Du arbetar med båda nya och befintliga kunder, från mellanstora till stora OEM-företag. Kunddialogerna präglas av långsiktiga relationer och försäljningscykler, där vikten ligger vid nykundsbearbetning och att ta nya marknadsandelar. Du besöker kunder fysiskt på plats och digitalt för att skräddarsy rätt produkter efter kundernas behov. Genom konsultation och vägledning om Stig Wahlströms produkter, analyserar du kundernas behov för att rekommendera rätt produkter och lösningar.

Som teknisk säljare har du på sikt möjlighet att utgå stor del hemifrån eftersom du spenderar största delen av din tid i möten med kunder.

Utbildning, erfarenhet och personliga egenskaper
  • 3-5 års erfarenhet som säljare
  • Tekniskt intresse
  • Du pratar obehindrat på svenska och engelska
Meriterande
* Erfarenhet som teknisk säljare

Vi tror att du som söker har ett intresse och förmåga att förstå affärsmässiga principer och bygger på ett genomtänkt sätt goda relationer till andra människor. Som person drivs du av resultat och söker aktivt nya utmaningar. Du sätter upp mål för dig själv och arbetar hårt för att uppnå dessa. För att trivas i rollen ser vi att du tar ansvar för dina arbetsuppgifter och strukturerar själv ditt angreppssätt och driver dina processer vidare. Du ansvarar för din egen marknad och är bekväm med att arbeta självständigt och har förmågan att resonera strategiskt kring ditt arbete samt att fatta egna beslut. Vi tror att du har ett grundläggande intresse och förståelse för teknik samt har en positiv approach till att lära dig nya saker. Vidare tror vi att du är duktig på att lyssna, ger alltid affärsmässiga bemötande och har lätt för att sätta dig in och förstå kunders olika behov.

Övrig information
Start: Omgående med hänsyn till uppsägningstid
Plats: Kontoret finns beläget i Farsta, Stockholm. Flexibelt att utgå hemifrån eftersom kundbearbetningen utgår från hela Sverige.
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här: https://www.bravura.se/din-karriar.

Har du frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Sökord: säljare, account manager, teknik, teknisk säljare, b2b, Farsta, Stockholm, Stig Wahlström Elektronik, elektronik, försäljning, sälj
Mer info
Område Norrköping
Yrkesroll Försäljning
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag Löpande (58 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bravura är ett bemannings- och rekryteringsföretag för organisationer som vill hitta Next Gen Professionals. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter, framförallt för dig i början av karriären med 0-8 års erfarenhet. Via oss kan du jobba som konsult eller bli rekryterad. Hitta ditt drömjobb - vi hjälper dig att lyckas!