Resande Servicetekniker / Serviceingenjör / 3D printing / Heltid

Resande Servicetekniker / Serviceingenjör / 3D printing / Heltid

Har du erfarenhet av installation och reparationsarbete eller har du en ingenjörsexamen? Hos EOS Nordic får du möjlighet att utvecklas inom morgondagens teknologi i ett marknadsledande bolag som karakteriseras av entreprenörsanda och stort tekniskt intresse.

Om företagetEOS är världsledande inom industriell 3D printing av metall och polymer. Företaget bildades 1989 och tillhandahåller holistiska lösningar för industriell 3D-utskrift. EOS grundpelare bygger på ansvar och hållbarhet, där engagemang för kunden och deras behov präglar organisationen och det dagliga arbetet. Här är du en del av både ett stort internationellt bolag samtidigt som du tillhör det skandinaviska teamet av sex serviceingenjörer som alla utgår från sin hemort men med en stark gemenskap. Kontoret i Sverige är beläget i Göteborg.

ArbetsuppgifterSom Servicetekniker på EOS Nordic arbetar du på plats hos företagets kunder i Sverige och Europa. Du ansvarar för att installera, underhålla och reparera EOS Laser-Sinter System av olika typer. Maskinerna är stora och komplexa och du få inledningsvis gedigen introduktion och utbildning till EOS utbud samt stöttning av kollegor, för att efterhand arbeta självständigt. Du arbetar över ett stort kontaktnät av kunder och kollegor där du agerar konsulterande i tekniska frågor, begär beställning av reservdelar samt dokumenterar och rapporterar genomfört arbete. Därtill tillhandahåller du information och utbildning för kunder.

I denna roll utgår du från hemmet och kommer främst att arbeta hos företagets kund i Finspång, men resor till kunder i andra delar av landet och i övriga norden är vanligt förekommande. Du har tillgång till egen servicebil.

Formella krav
  • Utbildningsbakgrund inom mekatronik, mekaniker, elektronik eller liknande och/eller arbetslivserfarenhet inom underhåll och installation
  • Körkort B
  • Du behärskar svenska och engelska, muntligt och i skrift
  • Det är meriterande med erfarenhet inom maskinstyrning och/eller kunskaper inom 3D printing, lasersystem samt mjukvaruprogrammering.
För att trivas i den här rollen tycker du om att resa och arbeta över stora kontaktytor i arbetet som en god ambassadör för företaget. Vi tror att du motiveras av problemlösning och att du strävar efter att hitta den bästa lösningen för att komma vidare. Då du arbetar mycket under eget ansvar är det viktigt att du är bekväm med att fatta egna beslut samt kan driva dina arbetsuppgifter framåt på ett självständigt sätt. Du har ett tillmötesgående sätt som gör att du lätt bygger relationer med de du träffar och du strävar efter att leverera en hög service och lägger därför stor viktigt vid kvalitet i arbetet. Du trivs med att ha ett rörligt arbete där din arbetsdag kan behöva omprioriteras och du är van vid ett högt tempo i arbetet.

Övrig information
* Den här tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Bravura, men du kommer anställas direkt hos EOS Nordic.

Start: enligt överenskommelse
Plats: Norden
Lön: enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här: https://www.bravura.se/din-karriar.

Har du specifika frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Sökord: serviceingenjör, service engineer, fält, service, fälttekniker, servicetekniker, underhållsmekaniker, mekaniker, reparatör, resande, mekanik, el, elektronik, mekatronik, maskinstyrning, automation, 3D printing, printer, tryckeri, scanner, laser, metall, polymer, plast, industri, produktion, tillverkning, installation, underhåll, reparation, driftsättning, tekniker, heltid, Stockholm, Göteborg, Malmö, Karlstad, Jönköping, Sundsvall, Växjö
Mer info
Område Norrköping
Yrkesroll Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag löpande (59 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bravura är experter på rekrytering inom tjänstemannaområdet och hjälper företag i hela Sverige att tillsätta allt från nyckelpositioner och andra permanenta tjänster till kortare deltidsuppdrag. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter och vi förmedlar jobb både till dig med erfarenhet och till dig i början av karriären. På Bravura brukar vi säga att vi stärker företag genom människor och människor genom jobb. Vår roll är att erbjuda dig jobbmöjligheter och att förenkla för dig som söker jobb via oss. Vi drivs av ett personligt engagemang i varje rekrytering, där dialog, snabbhet och återkoppling är nyckeln till ett lyckat resultat.