Redovisningsassistent/Redovisningskonsult till Thorell Revision

Redovisningsassistent/Redovisningskonsult till Thorell Revision

Är du en person med god erfarenhet av ekonomi och vill ta ett nytt steg inom branschen? Vill du lära dig mer om redovisning och få ett ägandeskap över dina arbetsuppgifter? Sök då till Thorell Revision!

Om företagetThorell Revision är företaget som sticker ut på så sätt att de är personliga, tydliga och engagerade. De har kompetens om både revision, redovisning och lön vilket skapar ett mervärde hos deras kunder då de kan erbjuda en helhetslösning. Thorell Revision har kunder som finns i flera olika branscher vilket ger en stor bredd och skapar en verksamhet som både är spännande och utvecklande. I företaget finns det mycket kompetens att hämta vilket stärker Thorell Revision på marknaden och även företaget då de ser att kunskap är till för att delas. För att ständigt ligga i framkant arbetar de kontinuerligt med uppföljningar och mål. De vill framåt och för att kunna ta dessa steg krävs det att hela personalen är med på resan.
De är idag 44 medarbetare och finns på tre orter, Söderköping, Åtvidaberg och i Norrköping som är huvudkontoret. Det är till kontoret i Norrköping som de söker en redovisningsassistent, i rollen kommer du att agera som konsult och arbeta med kunder från olika sorters branscher.

ArbetsuppgifterSom redovisningsassistent och konsult kommer du få ansvar över ett flertal bolag där du kommer ha ansvar över det löpande redovisningsarbetet. Du kommer att sköta bokföring, ekonomiska underlag, avstämningar, skatter och andra arbetsuppgifter inom området. Thorell Revision arbetar med företag inom flera olika branscher vilket gör att du kommer få en stor bredd av erfarenhet. Det ställer krav på att du är uppmärksam och noggrann i rollen för att anpassa ditt arbetssätt gentemot olika bolag. Som redovisningskonsult kommer ditt arbete vara av varierande karaktär och du kommer ha kontakt med flera olika kunder som kommer ge dig utmaningar där du kommer att kunna utvecklas. Till största del kommer ditt arbete att utföras från kontoret i Norrköping men det förekommer i vissa fall att man sitter hos kund alternativt åker ut till kunden någon gång i månaden.

Formella krav
  • Du har en utbildning inom redovisning eller ekonomi på gymnasial eller högre nivå
  • Du har flera års erfarenhet av löpande redovisningsarbete
  • Du har ett gott sinne för siffror
  • Goda kunskaper i svenska både i tal och skrift
  • B-körkort
Som person är du analytiskt lagd som snabbt kan skapa en förståelse för siffror och se eventuella fel. Du arbetar på ett strukturerat sätt för att hela tiden föra ditt arbete framåt. Vidare har du en god förmåga till att kunna samarbeta och i de lägen som det krävs kan du vara flexibel och anpassa dig till omgivningen. När det under tidsperioder blir stressigt har du förmågan till att kunna behålla lugnet och fortsatt arbeta strukturerat. För att lyckas i rollen krävs det att du är självgående och tar ansvar för att ditt arbete utförs med hög kvalité och att kunden blir nöjd.

Övrig information
Start: Omgående med hänsyn till uppsägningstid
Plats: Norrköping
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här: https://www.bravura.se/din-karriar.

Har du specifika frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Sökord: ekonomi, redovisning, bokföring, konsult, redovisningsassistent, redovisning
Mer info
Område Norrköping
Yrkesroll Ekonomi, Redovisningsekonom
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bravura är experter på rekrytering inom tjänstemannaområdet och hjälper företag i hela Sverige att tillsätta allt från nyckelpositioner och andra permanenta tjänster till kortare deltidsuppdrag. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter och vi förmedlar jobb både till dig med erfarenhet och till dig i början av karriären. På Bravura brukar vi säga att vi stärker företag genom människor och människor genom jobb. Vår roll är att erbjuda dig jobbmöjligheter och att förenkla för dig som söker jobb via oss. Vi drivs av ett personligt engagemang i varje rekrytering, där dialog, snabbhet och återkoppling är nyckeln till ett lyckat resultat.