Projektledare inom mark och anläggning till Häv och Gräv i Östergötland

Projektledare inom mark och anläggning till Häv och Gräv i Östergötland

Vill du arbeta i ett växande företag som präglas av glädje, hög kvalité och gemenskap? Sök då jobbet som projektledare till Häv och Gräv!

Om företagetHäv och Gräv grundades 2002 och har haft en stadig tillväxt sedan dess, idag är de 65 anställda på företaget. Företaget utför alla förekommande arbeten inom mark- och anläggningsbranschen. Deras kunder finns både inom offentliga och privata sektorn. Häv och Gräv värdesätter en kultur som präglas av hög kompetens och där arbetet utförs med hög kvalité för att skapa nöjda och återkommande kunder.

Företaget ser att en av anledningar till deras goda framväxt ligger i den miljö som skapats, vilken präglas av en bra sammanhållning och högt i tak. Häv och Gräv ser varje individ och lyfter fram deras anställda för att skapa en familjeanda och en kultur där man delar med sig av både med- och motgångar.

ArbetsuppgifterSom projektledare kommer du att ansvara över flertalet projekt. Vid uppstart av projekt är det du som kommer att hålla uppstartsmöten och presentera hur tidsplanen ser ut och vad kunden förväntar sig. I dessa möten förmedlas all den information som krävs för att arbetet ska bli gjort med god kvalité. Vidare kommer du att ansvara för att under processens gång hålla kontakt med beställande kund för att uppdatera denne om hur arbetet fortlöper. Du kommer att ta fram underlag för arbetet och ansvara för att beställa det material som behövs till projekten. Som projektledare ingår det också mer administrativt arbete som exempelvis att upprätta kalkyler för projekten, följa upp budget och träffa potentiella kunder.

Formella krav
  • Du har arbetslivserfarenhet från mark- och anläggningsentreprenader eller byggentreprenader
  • Du har erfarenhet av kundkontakt
  • Meriterande med erfarenhet som arbets- eller projektledare
  • Meriterande med YH-utbildning inom området
  • B-körkort
För att lyckas i rollen som projektledare är du en självgående och driven person som har lätt för att skapa en helhetssyn över vad som behöver göras. Du motiveras av att driva projekten framåt och arbetar för att hinna i mål med dessa inom tidsramarna.
Vid situationer där problem uppkommer tänker du lösningsorienterat samtidigt som du tar hjälp av kollegor för att komma framåt. Varje dag ser annorlunda ut och det ställer därför krav på att du är en flexibel person som är lyhörd i många olika situationer.

Övrig information
Start: Omgående
Plats: Norrköping
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här: https://www.bravura.se/din-karriar.

Har du specifika frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Sökord: bygg, mark, projekt,projektledare, markentreprenad, byggledare, anläggning, YH, arbetsledare, betong, entreprenad
Mer info
Område Norrköping
Yrkesroll Organisation & ledning, Projektledare, Bygg & Hantverk
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bravura är experter på rekrytering inom tjänstemannaområdet och hjälper företag i hela Sverige att tillsätta allt från nyckelpositioner och andra permanenta tjänster till kortare deltidsuppdrag. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter och vi förmedlar jobb både till dig med erfarenhet och till dig i början av karriären. På Bravura brukar vi säga att vi stärker företag genom människor och människor genom jobb. Vår roll är att erbjuda dig jobbmöjligheter och att förenkla för dig som söker jobb via oss. Vi drivs av ett personligt engagemang i varje rekrytering, där dialog, snabbhet och återkoppling är nyckeln till ett lyckat resultat.