Projektör till Rejlers

Projektör till Rejlers

Är du en driven problemlösare som vill ha ett varierande yrke där du får arbeta i en spännande teknisk miljö? Har du en teknisk bakgrund och vill få chansen att utvecklas i en roll som projektör? Då kan det här vara tjänsten för dig. Rejlers söker projektörer inom telecom/fiber till Norrköping/Linköping

Om tjänstenDet här är ett konsultuppdrag på 6 månader med goda möjligheter till överrekrytering. I den här rollen får du initialt en anställning hos Bravura, och det är uttalat att Rejlers har för avsikt att erbjuda dig anställning hos dem på sikt. Detta ger både dig och Rejlers en bra möjlighet att lära känna varandra samt utvärdera hur ni trivs med ert samarbete.

Om företagetRejlers är ett av Nordens största teknikkonsultbolag. De erbjuder tekniska konsulttjänster som skapar värde för kunder inom områdena: energy, buildings, telecom, industry och infra. Med spetskompetens hjälper de företag, myndigheter och andra organisationer att möta morgondagens samhällsutmaningar. Som konsult hos företaget får du möjlighet att utvecklas inom tekniker och roller som intresserar dig. Företaget har en bred portfölj och en stor variation av beställare och uppdrag samtidigt som de ständigt intresserar sig för nya affärs- och teknikområden. Utvecklingsmöjligheterna för dig är därav många! Rejlers är inne i en expansiv fas och söker nu deras nästa projektörer som vill vara en viktig del i deras expansion.

På Rejlers blir du en del av en öppen och välkomnade atmosfär, i kombination med att vi är en leverantör som våra kunder har stort förtroende för, bygger stolthet och engagemang.

ArbetsuppgifterI rollen som projektör kommer du ansvarar för dokumentation och kommunikation med myndigheter och markägare, samt planerar, projekterar och driva ditt arbete för att leverera enligt förväntan mot kund. Dina projekt drivs inom publika nät, stadsnät och andra kundnät. I arbetsuppgifterna ingår även att upprätta underlag till entreprenörerna rörande hur nätet ska byggas samt upprätta dokumentation av projekterat nät.

Din roll som projektör är en viktig nyckelroll där du planerar och förbereder inför de olika projekten, du har stor variation i arbetet och varvar mellan kontorsarbete samt besök ute på plats.

Vanligt förekommande arbetsuppgifter:
 • projektering
 • skapa projektplaner och driva dessa framåt
 • fältarbete i form av besiktningar och inspektioner
 • framtagande av förfrågningsunderlag, ritningar, mängdförtekningar, resurs- och kostnadsberäkningar
 • ha nära kontakt med projektledare och övriga i organisationen.
Utbildning, erfarenhet och personliga egenskaper
 • Avslutad gymnasial utbildning, gärna inom teknik, ekonomi, produktion eller liknande
 • Erfarenhet från något av dessa branscher: el, telecom, fiber, nätverk.
 • Goda datorkunskaper
 • B-körkort
 • Du talar och skriver obehindrat på svenska och goda kunskaper i engelska
 • Meriterande med erfarenhet av AutoCAD
För att lyckas i rollen som projektör trivs du i tekniska miljöer och drivs av att lösa problem. Vi tror att du som söker tjänsten är driven och initiativtagande. Vidare tar du ett stort ansvar för dina arbetsuppgifter och utför dem på ett noggrant sätt. För dig är det viktigt att skapa struktur och organisera ditt arbete. Som person är du kommunikativ och har lätt för att skapa god kontakt med olika människor.

Personen vi söker har en teknisk bakgrund med sig och kan ha tidigare arbetat inom diverse olika branscher. Du kanske har erfarenhet som tekniker och vill ta klivet till en roll inom projektering. Eller har en bakgrund inom el och är nyfiken på denna bransch. Eller varför inte som konstruktör eller nätverkstekniker.

Övrig information
Start: Enligt överenskommelse
Plats: Linköping eller Norrköping
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här

Har du frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Sökord: : projekt, projektering, projektör, projektledning, fiber, nät, CAD, teknik, teknisk, telekom, entreprenad, heltid, Nätdesigner, projektledare, administration, fiberkoordinator, teknik, konstruktör, internet, dokumentationssystem, el-tele, Linköping, Norrköping, Östergötland, Rejlers.
Mer info
Område Norrköping
Yrkesroll Bygg & Hantverk
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag Löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bravura är ett bemannings- och rekryteringsföretag för organisationer som vill hitta Next Gen Professionals. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter, framförallt för dig i början av karriären med 0-8 års erfarenhet. Via oss kan du jobba som konsult eller bli rekryterad. Hitta ditt drömjobb - vi hjälper dig att lyckas!