Projektör / montör / förnybar energi

Projektör / montör / förnybar energi

Är du intresserad av förnybar energi? Lockas du av en roll där du både får projektera och montera? Hos Telecon erbjuds du en roll som projektör med stor variation och utvecklingsmöjligheter.

Om tjänstenDen här tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Bravura och du anställs direkt hos Telecontracting Scandinavia AB.

Om företagetTelecontracting Scandinavia AB är ett företag med bakgrund i telekombranschen och har nu vidareutvecklats till att bli en av Sveriges största aktör inom vindmätning. De etablerar även nya vindkraftsparket och under namnet SunSolutions by Telecon så håller de nu på att breda ut sig i solcellsbranschen. Företaget startades 2004 och idag arbetar det totalt cirka 15 personer på kontoren i Motala och Malmö. Organisationens kultur präglas av kompetensutveckling och ett stort intresse av förnybar energi bland de anställda.

ArbetsuppgifterI rollen som projektör arbetar du med att projektera och delta i projekt för byggnation för framför allt solcellsanläggningar samt enklare mast- och servicearbeten. Det är din uppgift att delta i uppstarten av projekt där du har budgetansvar, materialberäkningar samt tar fram underlag för tillståndsansökningar. Vid start av byggnation deltar du aktivt som montör i arbetet sker på hög höjd. När byggnationen är redo att driftsättas assisterar du projektledaren med dokumentation rörande miljö och kvalitet som sedan överlämnas till kund. Du arbetar med parallellt med olika projekt som har varierande projektlängd, från beställning till driftsättning brukar det ta 8-10 veckor. I rollen ingår resor med övernattning, både utomlands och i Sverige.

Formella krav
  • Gymnasieexamen, företrädesvis inom teknik eller naturvetenskap
  • Erfarenhet av projekterande och monterande roll
  • B-körkort
  • Goda kunskaper i engelska
  • Goda kunskaper i Office-paketet. Meriterande med basala kunskaper i ritningsprogram
Vi tror att du som söker är en person som ser resultatet av din arbetsinsats och anstränger dig för att leverera effektiva lösningar med hög kvalitet. I ditt arbetssätt är du grundlig och tycker om att göra saker ordentligt. Här arbetar du tätt ihop med ditt team vilket gör det viktigt att du ser ett värde i att samarbeta. Vidare är du bekväm med andra människor och känner dig avslappnad i sociala situationer. Då du förstår vikten av struktur och ordning i ditt arbete är du metodisk, systematisk och planerar uppgifterna innan du sätter igång.

Övrig information
Start: Enligt överenskommelse
Plats: Motala
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här: https://www.bravura.se/din-karriar.

Har du frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Sökord: projektör, montör, projektering, projekt, projektledare, telekom, teknik, solceller, förnybar energi, vindkraft, klättra, Motala, heltid
Mer info
Område Norrköping
Yrkesroll Bygg & Hantverk
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag Löpande (59 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bravura är ett bemannings- och rekryteringsföretag för organisationer som vill hitta Next Gen Professionals. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter, framförallt för dig i början av karriären med 0-8 års erfarenhet. Via oss kan du jobba som konsult eller bli rekryterad. Hitta ditt drömjobb - vi hjälper dig att lyckas!