Platschef till VVS-tjänst i Norrköping!

Platschef till VVS-tjänst i Norrköping!

Är du en entreprenörsdriven och självgående person som vill ta ytterligare steg i din karriär inom VVS? Sök då jobbet som platschef till VVS-tjänst!

Om företagetVVS tjänst är ett företag som erbjuder tjänster inom VVS, energi och miljö. De är ett företag som fokuserar på att skapa ett bra samarbete med kund genom att vara lyhörda och att hög kvalité präglar arbetssättet i alla led. VVS-tjänst är verksamma inom flera olika typer av projekt som exempelvis sjukhus, bostäder, industrier eller kommersiella byggnader. Företaget växer ständigt och ser att de bara är i början av deras resa. VVS-tjänst är ett spännande företag som består av kunniga och erfarna medarbetare. Kunden är alltid i fokus och det är viktigt att dem får vara med och bestämma. Kunden köper inte bara en tjänst utan en helhetslösning vilket VVS-tjänst erbjuder, allt för att projekteringen ska bli fullkomlig.

VVS-tjänst finns på fyra orter i Sverige och de behöver nu utöka sin styrka med en platschef till kontoret i Norrköping. Här kommer du att få en unik chans till att utvecklas i din roll och till bygga upp ditt team.

ArbetsuppgifterSom platschef hos VVS-tjänst kommer du få möjligheten till att bygga upp kontoret i Norrköping och ha det operativa ansvaret för kontoret. Idag samarbetar dem med stora gedigna kunder och din roll kommer bli att fortsatt vårda dessa samt bygga upp nya kundrelationer. Ditt ansvar kommer även att vara att du har en övergripande insyn i din personals arbete och fungerar som stöd. Du kommer att vara uppdragsansvarig i olika projekt och stötta där det behövs. Vidare kommer du att ha budgetansvar och ha till uppgift att planera flödet av arbete och resurser. Möjlighet finns att utföra entreprenadbesiktningar för att säkerhetsställa att arbetet har utförts rätt.

Formella krav
  • Du har en ingenjörsutbildning, meriterande med VVS-ingenjörsutbildning
  • Du har erfarenhet från konsult- eller entreprenadbranschen inom VVS
  • Du har förståelse för ritningslära, meriterande med erfarenhet av CAD
  • Meriterande med praktisk erfarenhet som exempelvis vvs-montör
  • Meriterande med erfarenhet av besiktning av anläggningar
  • Du uttrycker dig väl i tal och skrift både på svenska och engelska
  • B-körkort
Rollen innefattar mycket eget ansvar och därför söker vi dig som är en driven och ansvarsfull person. Du har stor förståelse för branschen och ser att detta ligger inom ditt kunskapsområde.

Du motiveras av att leda andra och har ett intresse av att utveckla detta ytterligare. Du är bekväm i kontakt med kunder och kan hålla en professionell och affärsmässig ton. Vidare är du en person som utför ditt arbete med hög kvalité och arbetar därför på ett noggrant och strukturerat sätt.

Övrig information
Start: Omgående med hänsyn till uppsägningstid
Plats: Norrköping
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här: https://www.bravura.se/din-karriar.

Har du specifika frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Sökord: vvs, montör, vvs-montör, ingenjör, chef, CAD, VVS-ingenjörsutbildning, norrköping
Mer info
Område Norrköping
Yrkesroll Organisation & ledning, Chefsbefattningar
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bravura är experter på rekrytering inom tjänstemannaområdet och hjälper företag i hela Sverige att tillsätta allt från nyckelpositioner och andra permanenta tjänster till kortare deltidsuppdrag. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter och vi förmedlar jobb både till dig med erfarenhet och till dig i början av karriären. På Bravura brukar vi säga att vi stärker företag genom människor och människor genom jobb. Vår roll är att erbjuda dig jobbmöjligheter och att förenkla för dig som söker jobb via oss. Vi drivs av ett personligt engagemang i varje rekrytering, där dialog, snabbhet och återkoppling är nyckeln till ett lyckat resultat.