Orderadministratör / Teknisk support till Telia Company i Norrköping

Orderadministratör / Teknisk support till Telia Company i Norrköping

Vill du arbeta i en administrativ roll där du får arbeta nära kunder och kollegor? Lockas du av att tillhöra ett team och vill du arbeta i en teknisk bransch? Vi söker dig till en tjänst som orderadministratör hos Telia Company i Norrköping,


Om företagetVi är Telia Company, den nya generationens telekomföretag. Våra cirka 20 000 duktiga kollegor möter miljontals kunder varje dag i världens mest uppkopplade länder. Vi är knutpunkten i det digitala ekosystemet som gör det möjligt för människor, företag och samhällen att få tillgång till allt som är viktigt för dem, på deras villkor, dygnet runt - året om. Vi har bestämt oss för att förändra it-och telekomindustrin och föra världen närmare våra kunder.

Denna tjänst är ett uppdrag på sex månader och en del av vår personaluthyrning. Detta innebär att du arbetar som konsult via Bravura under ditt uppdrag. Efter sex månader finns goda möjligheter till förlängning.

ArbetsuppgifterSom orderadministratör har du en tudelad roll, där du dels arbetar administrativt med orderläggning och dels arbetar supporterande mot företagskunder. Du arbetar till en början primärt med orderläggning och kommer på sikt även allt mer agera kundsupport över telefon. Tillsammans kommer du med ditt team skapa nöjda kunder och ett effektivt arbetssätt. I början av din anställning erbjuds du även en gedigen introduktion av dina kollegor och din närmsta ledare samt en längre utbildning för att kunna sätta dig in i arbetet.

Formella krav
  • Avslutad gymnasieutbildning
  • Du har tidigare arbetslivserfarenhet, gärna inom administration och/eller kundservice
  • Du har god datorvana
  • Du talar och skriver obehindrat på svenska och du har goda kunskaper i engelska
Du som söker den här tjänsten tror vi har ett tekniskt intresse och en god förmåga till att tänka lösningsorienterat och du är bra på att strukturera ditt arbetssätt. Du är en person som tar egna initiativ för att föra ditt arbete framåt och som är lyhörd i din roll för att lyssna in och anpassa ditt arbetssätt. Vidare trivs du med att arbeta nära dina kollegor och som levererar god service till kunder.

Övrig information
Start: Omgående
Plats: Norrköping
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här: https://www.bravura.se/din-karriar.

Har du specifika frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Sökord:
Mer info
Område Norrköping
Yrkesroll Administration, Service & Kundtjänst, Kundtjänst
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bravura är experter på rekrytering inom tjänstemannaområdet och hjälper företag i hela Sverige att tillsätta allt från nyckelpositioner och andra permanenta tjänster till kortare deltidsuppdrag. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter och vi förmedlar jobb både till dig med erfarenhet och till dig i början av karriären. På Bravura brukar vi säga att vi stärker företag genom människor och människor genom jobb. Vår roll är att erbjuda dig jobbmöjligheter och att förenkla för dig som söker jobb via oss. Vi drivs av ett personligt engagemang i varje rekrytering, där dialog, snabbhet och återkoppling är nyckeln till ett lyckat resultat.