Orderadministratör / Teknisk support till Telia Company i Norrköping

Orderadministratör / Teknisk support till Telia Company i Norrköping

Vill du arbeta i en administrativ roll där du får arbeta nära kunder och kollegor? Lockas du av att tillhöra ett team och vill du arbeta i en teknisk bransch? Vi söker dig till en tjänst som orderadministratör hos Telia Company i Norrköping,

Om företagetTelia Company verkar inom telekombranschen och hjälper människor samt företag att kommunicera på ett enkelt, effektivt och miljövänligt sätt. Deras ambition är att vara ledande på alla sina marknader. De verkar internationellt och erbjuder en professionell och föränderlig miljö. Företaget söker nu medarbetare till sitt kontor i centrala Norrköping, där du blir en del av ett team med god gemenskap.

Denna tjänst är ett uppdrag på sex månader och en del av vår personaluthyrning. Detta innebär att du arbetar som konsult via Bravura under ditt uppdrag. Efter sex månader finns goda möjligheter till förlängning.

ArbetsuppgifterSom orderadministratör har du en tudelad roll, där du dels arbetar administrativt med orderläggning och dels arbetar supporterande mot företagskunder. Du arbetar till en början primärt med orderläggning och kommer på sikt även allt mer agera kundsupport över telefon. Teamet du tillhör arbetar med molnbaserade telefonväxellösningar och tillsammans arbetar ni för att skapa nöjda kunder och ett effektivt arbetssätt. I början av din anställning erbjuds du även en gedigen introduktion av dina kollegor och din närmsta ledare.

Formella krav
  • Avslutad gymnasieutbildning
  • Du har tidigare arbetslivserfarenhet, gärna inom administration och/eller kundservice
  • Du har god datorvana
  • Du talar och skriver obehindrat på svenska och du har goda kunskaper i engelska
Vi tror att du som söker tjänsten är en person som har ett tekniskt intresse och som trivs i en roll där du får strukturera och driva ditt arbeta framåt. Du tar egna initiativ i ditt arbete och du anstränger dig för att leverera lösningar till andra. Vidare trivs du i en social roll där du arbetar i nära samarbete med dina kollegor och även levererar god service till dina kunder

Övrig information
Det här är en annons där företagets namn inte framgår. Ibland väljer vi eller företaget själva att inte gå ut med namnet. Självklart kommer vi att berätta vilket företag det är. Senast om vi ses på intervju.

Start: Omgående
Plats: Norrköping
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här: http://bravura.se/min-profil/fragor-och-svar/

Har du specifika frågor om tjänsten ber vi dig att mejla info@bravura.se så hjälper någon i teamet dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Sökord: Administratör, administration, ordersupport, orderadministration, orderhantering, ordermottagare, kundservice, kundtjänstmedarbetare, kundservicemedarbetare, teknisk support, 1st line, first line, supportdesk, support, konsult, heltid, Norrköping
Mer info
Område Norrköping
Yrkesroll Administration, HR & Personal
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag löpande (59 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bravura är experter på rekrytering inom tjänstemannaområdet och hjälper företag i hela Sverige att tillsätta allt från nyckelpositioner och andra permanenta tjänster till kortare deltidsuppdrag. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter och vi förmedlar jobb både till dig med erfarenhet och till dig i början av karriären. På Bravura brukar vi säga att vi stärker företag genom människor och människor genom jobb. Vår roll är att erbjuda dig jobbmöjligheter och att förenkla för dig som söker jobb via oss. Vi drivs av ett personligt engagemang i varje rekrytering, där dialog, snabbhet och återkoppling är nyckeln till ett lyckat resultat.