Mjukvaruutvecklare till nytänkande Voysys

Mjukvaruutvecklare till nytänkande Voysys

Är du redo för nya utmaningar och vill växa i en utvecklande roll hos Voysys? Tycker du dessutom att det låter spännande att arbeta på ett företag som utvecklar VR-teknik för fjärrstyrning? Voysys söker dig som är i början av din karriär och dig som har erfarenhet inom området som vill vara en del av deras utvecklingsresa!

Om företagetVoysys grundades 2014 och är ett snabbväxande bolag. Företaget utvecklar en egen 3D-motor för fjärrstyrning och bland kunderna finns världens ledande tillverkare av förarlösa, autonoma lastbilar. Voysys egenutvecklade streamingprotokoll gör det möjligt att fjärrstyra fordon och maskiner över 4G och 5G. Här får du en stor möjlighet att vara med på en resa och göra avtryck i den teknikomvandling som sker mot elektrifiering och mot autonoma fordon. Voysys har stora globala ambitioner och växer internationellt. Hos Voysys blir du delaktig i ett team med bra gemenskap som ofta hittar på olika aktiviteter.

ArbetsuppgifterI rollen som mjukvaruutvecklare arbetar du i projektform med att utveckla kundanpassade lösningar. Då Voysys utvecklar en egen 3D-motor kommer du att arbeta med GPU-programmering. Du ingår i ett kundteam där du arbetar nära hårdvaran med fokus på problemlösning i C++ och Rust. Du arbetar både med förvaltning av befintliga lösningar samt vidareutveckling. I rollen finns möjligheten att arbeta in-house med projekten, men även till en viss del hos kund där du diskuterar deras lösningar samt ansvarar för att lösningarna är optimerade.

Genom att bli en del av teamet på Voysys arbetar du med den senaste tekniken. Du erbjuds en utvecklande roll där du får ta ansvar och komma med nya idéer.

Formella krav
  • Påbörjad akademisk utbildning inom mediateknik eller datorteknik
  • Kunskap inom C++
  • Kunskap inom Rust, GLSL och C är meriterande
  • Kunskap och erfarenhet inom GPU-programmering, spel-programmering, nätverks-programmering samt Linux är meriterande
  • Du talar och skriver obehindrat på svenska och engelska
  • Meriterande: Arbetslivserfarenhet inom området
För att trivas i rollen har du ett intresse för ny teknik samt att ständigt utvecklas. Du är engagerad och nyfiken person som trivs med att ta egna initiativ i arbetet och även ta ansvar för det du åstadkommer. Du är öppen för förändringar och kan snabbt ändra ditt synsätt och förhållningssätt samtidigt som du får energi av nya människor och kan ta första steget i ett samtal. Då företagskulturen präglas av gemenskap trivs du av att samarbeta nära dina kollegor där du visar en vilja för att lära.

Övrig information
* Den här tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Bravura, men du kommer anställas direkt hos Voysys.

Start: Enligt överenskommelse
Plats: Norrköping
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här: https://www.bravura.se/din-karriar.

Har du problem med att skicka in din ansökan eller frågor kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller ringa vår växel 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval, och tjänsten kan komma att tillsättas tidigare än sista ansökningsdatum. Välkommen med din ansökan!

Sökord: mjukvaruutvecklare, utvecklare, programmering, utveckling, IT, teknik, C++, C, Linux, nätverk, 3D-motor, fjärrstyrning, projekt, kund, gemenskap, rekrytering, heltid, Norrköping, Voysys
Mer info
Område Norrköping
Yrkesroll Data & IT
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag Löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bravura är experter på rekrytering inom tjänstemannaområdet och hjälper företag i hela Sverige att tillsätta allt från nyckelpositioner och andra permanenta tjänster till kortare deltidsuppdrag. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter och vi förmedlar jobb både till dig med erfarenhet och till dig i början av karriären. På Bravura brukar vi säga att vi stärker företag genom människor och människor genom jobb. Vår roll är att erbjuda dig jobbmöjligheter och att förenkla för dig som söker jobb via oss. Vi drivs av ett personligt engagemang i varje rekrytering, där dialog, snabbhet och återkoppling är nyckeln till ett lyckat resultat.