Maskinoperatör / Lagermedarbetare

Maskinoperatör / Lagermedarbetare

Är du en självgående person med tekniskt intresse? Har du tidigare erfarenhet av att arbeta inom lager och är noggrann i ditt arbetssätt? Då är tjänsten hos Trikåby något för dig!

Om tjänstenDen här tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Bravura och du anställs direkt hos Trikåby.

Om företagetTrikåby är idag Sveriges största rundstickeri. Med 60 moderna och flexibla rundstickmaskiner har företaget kapacitet och kunskap att tillverka i stort sett allt som marknaden kan erbjuda i trikåtyger. I nybyggda, ljusa och funktionella produktionslokaler andas atmosfären hög produktivitet och senaste teknik. Trikåby har lång erfarenhet och bred kunskap inom stickeri. Deras produktion består främst av trikåtyger för kläder, sport och teknisk textil, men de arbetar även med vävda material. Av de stickade material de producerar på Trikåby syr de i stort sett alla typer av lättare plagg. Allt från flamskyddade arbetskläder, skyddsplagg, kläder för sport och outdoor som underställ och träningsplagg. Företaget har i många år även levererat flamskyddade material, främst till workwearbranschen, men också till polis/militär, möbelindustri samt sjukvården.

ArbetsuppgifterI rollen arbetar du primärt inom två olika områden, dessa är lager och tygproduktionen. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter är att hantera inkommande gods där du har ansvar över att registrera dessa. Vidare hanterar du även utgående gods och ansvar för att dessa pallar märks upp på rätt sätt. Därtill packar du pallar, tyger till syfabrikerna samt plastar in dessa innan de ska skickas i väg. Truckkörande förekommer och du ansvarar för att lagret är i sin ordning. Utöver det arbetar du med stickmaskinerna. Du ser till att maskinerna är i gång och inte stannat, du knyter garn till dessa och packar även tyger som framkommit från maskinerna. I rollen får du möjlighet att ta stort ansvar och vara delaktig i den familjära kulturen på Trikåby.

Utbildning, erfarenhet och personliga egenskaper
  • Obehindrade svenska kunskaper
  • Erfarenhet från lagerarbete ses som meriterande
  • Truckkort är meriterande
Personliga egenskaper värderas högt inom denna roll och för att trivas bör du ha ett intresse för finmotorik och teknik. Du har en positiv attityd till ditt arbete och sprider en god stämning omkring dig. Du ställer alltid upp för dina kollegor och hjälper till när det behövs. Du värdesätter lojalitet och långsiktigt engagemang till företaget och identifierar dig med verksamheten och kollegorna. Vidare är du noggrann i ditt arbete. Du är uppmärksam på detaljer och upptäcker sådant som andra ofta missar. I ditt arbete är du grundlig och du tycker om att göra saker ordentligt. Du tar stort ägandeskap för dina ansvarsuppgifter, utförandet av dessa och säkerställer att alla blir utförda på bästa sätt. Du tycker om att arbeta självständigt och uppskattar att få möjligheten att driva ditt arbete framåt.

Övrig information
Start: Omgående
Plats: Åby, Norrköping
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här

Har du frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Sökord: Maskinoperatör, operatör, maskinteknik, tillverkning, logistik, fabrik, industri, lager, textil, industriell tillverkning, lagerarbetare, truck, truckförare, heltid, Åby, Norrköping, Linköping
Mer info
Område Norrköping
Yrkesroll Transport & Logistik
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag Löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bravura är ett bemannings- och rekryteringsföretag för organisationer som vill hitta Next Gen Professionals. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter, framförallt för dig i början av karriären med 0-8 års erfarenhet. Via oss kan du jobba som konsult eller bli rekryterad. Hitta ditt drömjobb - vi hjälper dig att lyckas!