Ledande signalprojektör till Sweco

Ledande signalprojektör till Sweco

Har du erfarenhet inom järnväg och vill ta nästa steg i karriären? Lockas du utav möjligheten att leda arbetet i ett projekt från start till mål? Sweco Rail erbjuder dig en omväxlande roll där du ges möjlighet att utvecklas på Nordens ledande konsultföretag inom hållbart samhällsbyggande!

Om tjänstenDen här tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Bravura och du anställs direkt hos Sweco.

Om företagetSweco planerar och utformar framtidens samhällen och städer. Resultatet av deras arbete är hållbara byggnader, effektiv infrastruktur och tillgång till el och rent vatten. Sweco är Europas ledande konsultföretag inom teknik och arkitektur med en omsättning på cirka 16 miljarder SEK. Företaget är noterat på Nasdaq Stockholm och har 14 500 medarbetare i Europa och genomför uppdrag i 70 länder varje år. I Sverige erbjuder Sweco ett brett utbud av tjänster inom arkitektur, byggkonstruktion, installation, infrastruktur, vatten & miljö, projektledning, energisystem, IT för samhällsutveckling och industri.

Du kommer jobba i en grupp som nu består av 12 personer som är experter inom järnväg, spårväg och tunnelbana. Här får du fördelen att bli en del utav ett härligt team som har roligt på jobbet och är måna om varandra.

ArbetsuppgifterI rollen som ledande signalprojektör är du med från start till mål i större infrastrukturprojekt. Du arbetar i huvudsak med projektering, granskning och besiktning av olika signalanläggningar. I projekteringsarbetet är du med i framtagningen av system-och förvaltningshandlingar samt förfrågningsunderlag och utredningsmaterial. Du arbetar tillsammans med andra i projekten där du har en ledande roll och handleder dina kollegor för att skapa rätt förutsättningar. Vidare kommunicerar du löpande med både interna och externa parter i projekten.

Formella krav
  • Avslutad eftergymnasial utbildning inom området
  • Några års arbetslivserfarenhet som signalprojektör
  • Du talar och skriver obehindrat på svenska och engelska
  • B-körkort
För att trivas i rollen är du en lagspelare som lockas utav att arbeta tillsammans med andra. Du är trygg och har självförtroende i kontakt med nya personer samt förmåga att vara noggrann med detaljer i arbetet. Vidare motiveras du av att sätta igång projekt, du har stor initiativförmåga och tar ansvar för dina arbetsuppgifter.

Övrig information
Start: Enligt överenskommelse
Plats: Östergötland (Linköping, Norrköping, Nyköping)
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här: https://www.bravura.se/din-karriar.

Har du frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Sökord: signalprojektör, signal, projektör, projektering, projekt, järnväg, säkerhet, rail, ledande, konsultbolag, konsult, samhällsbyggande, Sweco, rekrytering, heltid, Östergötland, Linköping, Norrköping, Nyköping
Mer info
Område Norrköping
Yrkesroll Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag Löpande (59 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bravura är ett bemannings- och rekryteringsföretag för organisationer som vill hitta Next Gen Professionals. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter, framförallt för dig i början av karriären med 0-8 års erfarenhet. Via oss kan du jobba som konsult eller bli rekryterad. Hitta ditt drömjobb - vi hjälper dig att lyckas!