Lärarvikarie i franska

Lärarvikarie i franska

Brinner du för undervisning samt har ett stort engagemang för ungas utveckling samt lärande? Har du franska som modersmål eller som andra språk? Är du student eller söker ett arbete på deltid? Då är detta rätt jobb för dig!

Om tjänstenDet här är ett konsultuppdrag på deltid som varar i minst sex månader. Du blir anställd av Bravura och arbetar som konsult hos skolan. Det finns mycket goda möjligheter till förlängning av uppdraget eller överrekrytering till skolan.

Om företagetSkolan är en växande skolkedja med en internationell profil, som erbjuder tvåspråkig undervisning på svenska och engelska och grundades 2017. De utbildar elever på mellanstadier och högstadier i årskurserna 4-9.

Kulturen är öppen och högt till tak, nu söker de fler lärarvikarier som brinner för undervisning och vill förstärka teamet!

ArbetsuppgifterI rollen som lärarvikarie består arbetsuppgifterna huvudsakligen av självständig undervisning mot en eller fler klasser utifrån en upprättad planering som du ansvarar för. Ditt arbete sker utifrån skolans kunskapsmål och kunskapskrav för att eleverna ska motiveras och nå goda resultat. Du bidrar till trygg och meningsfull dag samt förväntas snabbt kunna sätta dig in i skolans rutiner och hantera situationer som kan uppstå i klassrummet. Du arbetar i nära samarbete med skolans lärare och ingen dag är den andra lik!

Formella krav
  • Avslutad gymnasieutbildning
  • Påbörjad eller avslutad eftergymnasial utbildning inom pedagogik eller språk är meriterande
  • Erfarenhet av undervisning är meriterande
  • Mycket goda kunskaper i franska och engelska, tal
För att trivas i rollen har du höga ambitioner och en vilja att uppnå de mål som sätts. Du tar ansvar för dina arbetsuppgifter och har förmåga att strukturera samt planera för en tydlig återkoppling till eleverna. Som person är du hjälpsam och du ställer alltid upp för att stötta andra, oavsett om det ingår i dina arbetsuppgifter eller inte. Du har en god social förmåga och är duktig på att bygga genomtänka relationer.

Övrig information
Det här är en annons där företagets namn inte framgår. Ibland väljer vi eller företaget själva att inte gå ut med namnet. Självklart kommer vi att berätta vilket företag det är. Senast om vi ses på intervju.

Start: Omgående
Plats: Norrköping
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här: https://www.bravura.se/din-karriar.

Har du frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Sökord: lärare, lärarvikarie, språk, franska, deltid, Norrköping, gymnasie, privat
Mer info
Område Norrköping
Yrkesroll Administration, HR & Personal
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag Löpande (58 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bravura är ett bemannings- och rekryteringsföretag för organisationer som vill hitta Next Gen Professionals. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter, framförallt för dig i början av karriären med 0-8 års erfarenhet. Via oss kan du jobba som konsult eller bli rekryterad. Hitta ditt drömjobb - vi hjälper dig att lyckas!