Kalkylator till framgångsrika Melander bygg

Kalkylator till framgångsrika Melander bygg

Vill du vara med och göra skillnad? Kan du stå bakom värdeorden Trovärdig, Stolt och Trygg? Nu söker vi en erfaren kalkylator som ska ta Melander Bygg till nya nivåer.

Om företagetBravura söker en kalkylator till framgångsrika Melander bygg. Med en fantastisk tillväxtresa i bagaget och med stora planer framåt behöver de stärka verksamheten ytterligare. Inom närmsta framtiden står både bygget av ett eget nytt kontor, växa företaget med ett antal hundra miljoner och större projekt på agendan. Melander Bygg kännetecknas av seriositet och kompetens men även uppföljning och god kommunikation som ett led i framgången. Allt i syfte för att skapa trygghet, nöjda kunder och gott rykte.

Med en bred kundportfölj arbetar de ständigt för att vara det naturliga förstahandsvalet för fastighetsägare, förvaltare, kommuner, landsting samt företag vid all typ av tillbyggnad, renovering, installation och nybyggnation. Tillsammans med dryga 40 talet medarbetare på kontoret i Norrköping söker vi nu dig som vill vara med och växa, både i din egen roll och med företaget.

ArbetsuppgifterI rollen som Kalkylator trivs du som vill vara med och påverka. I nära samarbete med VD, entreprenadchef, kalkylering och inköp kommer ni fram till vilka projekt ni vill arbeta med. Dina ansvarsområden innebär bland annat att du gör anbudskalkyler utifrån förfrågningsunderlag, mängdberäkningar, tidskalkylering, materialåtgång samt kvalitetsfrågor. Inför och under projekten kommer du ha mycket kontakt med såväl beställare, underleverantörer som leverantörer.

Formella krav
  • Eftergymnasial utbildning är meriterande
  • Gedigen erfarenhet från kalkylering och anbud inom byggbranschen
  • Meriterande med erfarenhet från Bidcon och Powerproject alternativt liknande program
  • B-körkort
  • Du uttrycker dig väl i tal och skrift på svenska såväl som på engelska
För att trivas i rollen har du ett stort intresse för kalkyleringens alla delar och tack vare dina tidigare erfarenheter är du van att arbeta med stora projekt. Du är naturligt förtroendeingivande och drivs av att skapa nya och goda relationer såväl på arbetsplatsen som ute på projektmöten och du går ihop men alla slags personligheter. Idag sitter du antagligen i liknande roll men där ditt driv och dina initiativ inte får ta ut sin rätt. Vi söker nu dig som vill vara med och fortsatt bygga Melanders framgång!

Övrig information
Start: Omgående med hänsyn till uppsägningstid
Plats: Norrköping
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Har du specifika frågor om tjänsten ber vi dig att mejla info@bravura.se så hjälper någon i teamet dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Sökord:
Mer info
Område Norrköping
Yrkesroll Bygg & Hantverk
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bravura är experter på rekrytering inom tjänstemannaområdet och hjälper företag i hela Sverige att tillsätta allt från nyckelpositioner och andra permanenta tjänster till kortare deltidsuppdrag. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter och vi förmedlar jobb både till dig med erfarenhet och till dig i början av karriären. På Bravura brukar vi säga att vi stärker företag genom människor och människor genom jobb. Vår roll är att erbjuda dig jobbmöjligheter och att förenkla för dig som söker jobb via oss. Vi drivs av ett personligt engagemang i varje rekrytering, där dialog, snabbhet och återkoppling är nyckeln till ett lyckat resultat.