Innesäljare B2B / Företagssäljare / Start 1 november Telia

Innesäljare B2B / Företagssäljare / Start 1 november Telia

Vill du utvecklas inom försäljning B2B och arbeta med att göra hållbara affärer med kunden i fokus? Nu finns möjlighet för dig att utvecklas som säljare och jobba med företagsförsäljning på Telia!

Om tjänstenDet här är ett konsultuppdrag på heltid som varar i 6 månader. Du blir anställd av Bravura och arbetar som konsult hos Telia de första 6 månaderna med mycket goda möjligheter till förlängning eller anställning hos Telia om båda parter är nöjda.

Om företagetTelia Company verkar inom telekombranschen och hjälper människor samt företag att kommunicera på ett enkelt, effektivt och miljövänligt sätt. Deras ambition är att vara ledande på alla sina marknader. De verkar internationellt och erbjuder en professionell och föränderlig miljö. Telia Company söker nu medarbetare till sitt kontor i Norrköping, där du blir en del av ett team med god gemenskap.

ArbetsuppgifterI rollen som företagssäljare arbetar du med företagskunder. Försäljningen sker utifrån kundens perspektiv, där du har ett stort intresse för företagens vardag och att göra hållbara affärer. Kontakten sker via inkommande samtal via telefon, chatt och mejl där du arbetar med kundservice och stort fokus på försäljning av produkter och tjänster. Du bearbetar Telias nationella företagskunder med 0 - 249 anställda.

Idag finns fyra företagsteam fördelade mellan orterna Sundsvall, Norrköping och Luleå. Du kommer att ingå i ett team som tillsammans arbetar för att utveckla och utmana företagskunderna genom att hitta rätt lösningar för deras verksamhet.

Initialt erbjuds du en nio veckors utbildning inom företaget kombinerat med praktiskt arbete. Du befinner dig i en lärande och utvecklande miljö där målet är att du och teamet uppnår resultat tillsammans.

Utbildning, erfarenhet och personliga egenskaper
  • Avslutad gymnasieutbildning
  • Stark känsla för service och intresse för försäljning
  • Erfarenhet av försäljning är meriterande
  • Du har goda kunskaper i svenska och engelska, både i tal och skrift
I rollen som företagssäljare har du ett stort intresse för försäljning och tar initiativ samt driver dina egna mål framåt. Du tycker om att arbeta mot uppsatta mål och uppnå goda resultat kopplat till både försäljning och kundnöjdhet. Du arbetar strukturerat och följer kontinuerligt upp dina pågående affärer för kundens bästa. Därtill är du affärsmässig och har en god kommunikativ förmåga. Som person uppskattar du att arbeta i team och är en lagspelare som bidrar med god gemenskap.

Övrig information
Start: 1 november 2021
Plats: Norrköping
Lön: Enligt överenskommelse, fast samt provision

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här: https://www.bravura.se/din-karriar.

Har du frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Sökord: innesäljare, säljare, företagssäljare, försäljning, B2B, service, kundservice, Norrköping, heltid, kundtjänst, support
Mer info
Område Norrköping
Yrkesroll Försäljning
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag Löpande (58 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bravura är ett bemannings- och rekryteringsföretag för organisationer som vill hitta Next Gen Professionals. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter, framförallt för dig i början av karriären med 0-8 års erfarenhet. Via oss kan du jobba som konsult eller bli rekryterad. Hitta ditt drömjobb - vi hjälper dig att lyckas!