Informationssäkerhetskonsult till Cygate

Informationssäkerhetskonsult till Cygate

Lockas du av att få vara med på resan med att starta en satsning inom säkerhet i region Östergötland? Vill du sätta din prägel på området och bidra med ditt driv? Då är detta rätt tjänst för dig!

Om företagetCygate är ett fristående företag som ägs av Telia Company som besitter bred teknisk kompetens inom IT-infrastruktur samt är en molnleverantör med höga certifieringar. De är specialiserade på systemintegration för IT och telekommunikation med över 700 medarbetare i Sverige på 20 orter. Företaget samarbetar med stora aktörer inom branschen där de är återförsäljare av leverantörernas produkter. Cygate skapar lösningar åt allt från banker, detaljhandelsföretag, kommuner, landsting, statliga bolag och myndigheter.

Deras kultur präglas av samarbete och kunskapsutbyte vilket de ser som viktiga nycklar till att bygga ett starkt team och företag. Inom företaget finns det en tung och bred kunskap som är avgörande för att vara starka aktörer på marknaden. Cygate har idag ett flertal konsulter inom flera områden som arbetar i en nära relation med deras kunder och leverantörer. Företaget växer och söker nu dig som vill vara med och starta en satsning inom säkerhet i hela region Östergötland.

ArbetsuppgifterI rollen som informationssäkerhetskonsult ansvarar du för att bygga upp och driva den regionala satsningen inom området och utveckla erbjudandet och Cygates kunder. Du samarbetar med många ledande organisationer inom både den privata och offentliga sektorn där dina fokusområden är informationssäkerhet, GRC, datakvalitet och risk management. Du kommer även att arbeta nära specialisterna på teknisk säkerhet för att få ihop helhetserbjudandet.

Dina fokusområden i rollen blir att utveckla informationssäkerhetsprocesser och dess innehåll. Du arbetar även med rutiner för säkerhetsstyrning, GDPR, NIS och andra integritetsfrågor samt säkerhetsrevisioner. Vidare håller du i utbildningar och driver projekten framåt.

Formella krav
  • Avslutad akademisk utbildning inom området
  • Du talar och skriver obehindrat på svenska och engelska
  • Meriterande: Något års arbetslivserfarenhet inom området
  • Meriterande: Du är väl förtrogen med ISO2700 serien
  • Meriterande: Erfarenhet från PCI DSS, COBIT, GDPR och NIS
För att trivas i rollen brinner du för att skapa mervärde för dina kunder och översätta kundernas behov till IT-lösning. Du får energi av att umgås och föra dialoger med andra människor samtidigt som du tar ansvar för dina projekt och har förmågan att ta egna beslut. Du har ett intresse, vilja och förmåga att hjälpa andra samt anstränger du dig för att leverera lösningar. Vidare har du en stor portion av nyfikenhet och vill vara med och bidra med ditt driv i en snabbväxande region.

Övrig information
Den här tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Bravura, men du kommer anställas direkt hos Cygate.

Start: Enligt överenskommelse
Plats: Norrköping
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här: https://www.bravura.se/din-karriar.

Har du problem med att skicka in din ansökan eller frågor kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller ringa vår växel 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval, och tjänsten kan komma att tillsättas tidigare än sista ansökningsdatum. Välkommen med din ansökan!

Sökord: informationssäkerhetskonsult, informationssäkerhet, säkerhet, information, IT-konsult, konsult, IT, ISO 2700, Cygate, Norrköping, rekrytering, heltid
Mer info
Område Norrköping
Yrkesroll Data & IT
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bravura är experter på rekrytering inom tjänstemannaområdet och hjälper företag i hela Sverige att tillsätta allt från nyckelpositioner och andra permanenta tjänster till kortare deltidsuppdrag. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter och vi förmedlar jobb både till dig med erfarenhet och till dig i början av karriären. På Bravura brukar vi säga att vi stärker företag genom människor och människor genom jobb. Vår roll är att erbjuda dig jobbmöjligheter och att förenkla för dig som söker jobb via oss. Vi drivs av ett personligt engagemang i varje rekrytering, där dialog, snabbhet och återkoppling är nyckeln till ett lyckat resultat.