Fordonstekniker för Mercedes till LBs Lastbilar

Fordonstekniker för Mercedes till LBs Lastbilar

Lockas du av att arbeta med ett välkänt bilmärke? Har du dessutom ett stort intresse för teknik och vill utvecklas inom området? Då ska du ta chansen att söka denna tjänst!

Om företagetLBs Lastbilar är Östergötlands största auktoriserade verkstad för Mercedes-Benz lastbilar och transportbilar samt för EvoBus med Mercedes-Benz och Setrabussar på programmet.
Företagets kundkrets sträcker sig från enmansföretagaren till åkerier och bussbolag med stora fordonsparker. För att behålla en ledande ställning som auktoriserad verkstad pågår ett ständigt förbättringsarbete.
Deras verkstäder i Norrköping och Katrineholm har hela tiden det senaste vad gäller verktyg, utrustning och mätinstrument med mera. De arbetar med ständig vidareutbildning av den redan högt kompetenta personalen.

ArbetsuppgifterI rollen som fordonstekniker ansvarar du för att utföra reparation, felsökning, problemlösning, service och underhåll av lastbilar, transportbilar samt bussar för det välkända märket Mercedes. Du arbetar även med att kontrollera fordon så att de uppfyller de krav som ställs vad gäller säkerhet och miljö. Vidare arbetar du självständigt men har ett nära samarbete med dina kollegor.

Formella krav
  • Avslutad gymnasial utbildning inom fordon
  • Några års arbetslivserfarenhet av service och underhåll av fordon
  • Du talar och skriver obehindrat på svenska
  • B-körkort
  • Meriterande: Körkort C, CE och D
Ditt stora intresse för teknik samt din nyfikenhet för att lära dig nya saker kommer att vara mycket uppskattat i denna tjänst. För att lyckas i rollen är du en person med tidigare erfarenhet av mekanik och fordonsteknik. Då rollen innebär variation med hänseende till olika typer av fordon, ser vi att du är en lagspelare med god samarbetsförmåga. Du tar ansvar för dina arbetsuppgifter och du har en positiv inställning i arbetet. Vidare är du noggrann med detaljer i det dagliga arbetet och att du har ett lösningsfokuserat förhållningssätt.

Övrig information
Start: enligt överenskommelse
Plats: Norrköping
Lön: enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Har du specifika frågor om tjänsten ber vi dig att mejla info@bravura.se så hjälper någon i teamet dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Sökord: fordonstekniker, Mercedes, Mercedes-Benz, fordon, teknik, lastbilar, bilar, reparation, felsökning, service, underhåll, rekrytering, heltid, LBs Lastbilar, Linköping
Mer info
Område Norrköping
Yrkesroll Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag löpande (49 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bravura är experter på rekrytering inom tjänstemannaområdet och hjälper företag i hela Sverige att tillsätta allt från nyckelpositioner och andra permanenta tjänster till kortare deltidsuppdrag. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter och vi förmedlar jobb både till dig med erfarenhet och till dig i början av karriären. På Bravura brukar vi säga att vi stärker företag genom människor och människor genom jobb. Vår roll är att erbjuda dig jobbmöjligheter och att förenkla för dig som söker jobb via oss. Vi drivs av ett personligt engagemang i varje rekrytering, där dialog, snabbhet och återkoppling är nyckeln till ett lyckat resultat.