FA-specialist till PreZero

FA-specialist till PreZero

Är du en initiativtagande person som är nyfiken på nästa steg i karriären? Har du erfarenhet av att arbeta med farligt avfall och drivs av att utveckla, planera och leda verksamheter? Sök då tjänsten som FA- specialist hos PreZero!

Om tjänstenDen här tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Bravura och du anställs direkt hos PreZero.

Om företagetPreZero är en hållbar samarbetspartner inom återvinning och avfallshantering, oavsett typ av restmaterial eller verksamhet. Tillsammans med våra kunder bidrar de till den cirkulära ekonomin och en mer hållbar framtid. PreZero erbjuder effektiva avfalls- och återvinningslösningar med fokus på kundens behov och långsiktig hållbarhet. De samlar in och hanterar restmaterial från kunders verksamhet genom återvinning och/eller energiutvinning. I deras vardag är kundnytta lika med miljönytta. I Sverige finns de på ca 60 platser, har drygt 1 100 medarbetare, fler än 50 återvinnings- och mottagningsanläggningar och sköter avfallshanteringen i ett 40-tal svenska kommuner. Deras verksamhet skapar inte bara värde för de kunder som de levererar återvinningstjänster till, utan även för tillverkningsindustrin och energisektorn genom att förädla avfall till värdefull returråvara för nyproduktion.

ArbetsuppgifterI denna roll ansvarar du för att driva, initiera och delta i utvecklingen av farligt avfall. Du kommer tillsammans med verksamheten arbeta för att upprätthålla goda kundkontakter genom bland annat, ordermottagning, offerthantering, fakturering, rådgivning och kundstöd. Vidare kommer du även identifiera marknadsbehovet och planerar marknadsbearbetningen samt ta fram kalkyler och underlag för regionen. Rollen innefattar även ett ansvar att granska verksamheten och att den bedrivs enligt tillstånd, interna regler, lagar samt säkerställer att regionen har bästa möjliga avsättning och resursanvändning för farligt avfall. Utöver detta kommer du även ansvara för att kollegor inom regionen besitter rätt utbildning inom farliga avfall och att goda relationer upprätthålls med myndigheter, intressegrupper och företagets kunder.
  • Besöka kund och hantera material
  • Hantera underlag och avfalls koder
  • Fakturering och delvis ekonomihantering
Utbildning, erfarenhet och personliga egenskaper
  • Eftergymnasial utbildning inom relevant område
  • Tidigare arbetslivserfarenhet inom likande roll
  • B körkort
  • Meriterande med goda kunskaper inom området farligt avfall
  • God vana att hantera datasystem är meriterande
För att trivas i rollen är du noggrann och strukturerad i ditt arbete. Du har en systematisk förmåga samt är tydlig och pedagogisk i din kommunikation. Du uttrycker dig välformulerat i små och stora grupper och tar ägandeskap för dina ansvarsområden, utförandet av dessa och säkerställer att alla blir slutförda i tid. Du har ett engagemang och driv i arbetet och en vilja att lära dig nya saker. Vidare har du en social förmåga och en naturlig förmåga att skapa samt bibehålla relationer på alla nivåer såväl inom organisationen som utanför. Utöver det är du handlingskraftig och ser lösningar före hinder i ditt arbete, skapar ständigt förbättringar och bidrar till ett positivt arbetsklimat.

Övrig information
Start: Enligt överenskommelse
Plats: Norrköping, region mellan
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här

Har du frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Sökord:FA-specialist, kemist, avfallshantering, avfall, återvinning, resursåtervinning, FA, specialist, heltid, Norrköping, Östergötland, fakturering, farligt avfall.
Mer info
Område Norrköping
Yrkesroll Organisation & ledning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag Löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bravura är ett bemannings- och rekryteringsföretag för organisationer som vill hitta Next Gen Professionals. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter, framförallt för dig i början av karriären med 0-8 års erfarenhet. Via oss kan du jobba som konsult eller bli rekryterad. Hitta ditt drömjobb - vi hjälper dig att lyckas!