E-commerce Manager till REIREI AB

E-commerce Manager till REIREI AB

Brinner du för marknadsföring och har erfarenhet av att arbeta inom e-handel? Är du i början av din karriär och drömmer om möjligheten att få utveckla och driva e-handeln på ett modernt tillväxtföretag? REIREI AB söker nu en driven och kreativ E-commerce Manager till sitt marknadsföringsteam.

Om tjänstenDen här tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Bravura och du anställs direkt hos REIREI AB.

Om företagetREIREI är en distributör av innovativa och moderna produkter till barn och baby.
Företaget är verksamt i hela Norden och distribuerar ett flertal välkända varumärken. Företagets produkter kännetecknas av hög kvalitet och design samt att REIREIs produkter fyller en värdefull funktion för företagets konsumenter.

REIREIs marknadsavdelning har sitt säte i Linköping och består idag av två personer, ett team som präglas av högt tempo och driv. Nu söker de en tredje kollega på marknadsavdelningen som kommer vara ansvarig för att utveckla företagets e-handel.

ArbetsuppgifterI rollen som E-commerce Manager är ditt yttersta ansvar att utveckla och driva företagets e-handel mot konsument och återförsäljare. En bred roll som innefattar allt från att producera bilder och material, koordinera och planera kampanjer med tillhörande banners och annat visuellt material, till att strategiskt utveckla plattformarna. I och med att denna tjänst är ny finns det idag inga satta ramar utan du ges möjligheten att ta initiativ och forma rollen till din egen. Sammantaget är du ansvarig för allt som kan kopplas till företagets e-handel. Detta innebär att du även arbetar med arbetsuppgifter som exempelvis ladda upp bilder på webbsidan, se över produkttexter och översättningar, marknadsföra kampanjer via sociala kanaler och planera nyhetsutskick till kunder. Målet är att lyfta rätt produkter till rätt kunder.

Vidare har du ett nära samarbete med dina kollegor på marknadsavdelningen, men även företagets säljorganisation. Tillsammans med era leverantörer arbetar ni för att säkerställa att REIREIs produkter framställs på det sätt som företaget önskar i all webbaserad försäljning, nyhetsbrev och övrig kommunikation.

Formella krav
  • Erfarenhet inom e-handel
  • Erfarenhet inom marknadsföring mot konsument
  • Du har god kompetens i Photoshop
  • Du kommunicerar professionellt via tal och skrift på svenska samt engelska
  • Meriterande: kunskap inom ytterligare program inom Adobe CS samt Salesforce
  • Meriterande: kunskap av ytterligare nordiska språk
Vi tror att du som söker är prestigelös som person och drivs av möjligheten att utveckla skapa och förbättra. I rollen förväntas du ta ansvar och självständigt driva ditt arbete framåt. Du tycker om att arbeta självständigt i en roll där du ges möjlighet att gå din egen väg. Som person är du nyfiken och du motiveras av att sätta igång och driva projekt framåt. Du bidrar med nya perspektiv och har ett intresse för att lära dig nya saker. Därtill är du nytänkande och tycker om att visualisera dina idéer. Du söker ständigt efter möjligheter att vara innovativ i ditt arbete och du uppskattar dessutom att arbeta strategiskt för att ta verksamheten till nästa nivå.

Övrig information
Start: april
Plats: Linköping
Lön: efter överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här: https://www.bravura.se/din-karriar.

Har du frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Sökord: E-commerce Manager, E-commerce, e-handel, marknadsföring, marknadsföringsansvarig, webbsida, kommunikation, photoshop, adobe, bildredigering, kampanjer, marknadsansvarig, Linköping, Heltid, e-handelsutvecklare, b2c, Salesforce
Mer info
Område Norrköping
Yrkesroll Marknadsföring
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag Löpande (58 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bravura är ett bemannings- och rekryteringsföretag för organisationer som vill hitta Next Gen Professionals. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter, framförallt för dig i början av karriären med 0-8 års erfarenhet. Via oss kan du jobba som konsult eller bli rekryterad. Hitta ditt drömjobb - vi hjälper dig att lyckas!