Besiktningstekniker / fordon / vikariat

Besiktningstekniker / fordon / vikariat

Är du en certifierad besiktningstekniker som är på jakt efter jobb under sommaren? Uppskattar du att få arbeta i nära kontakt med dina kunder? Vi söker dig som vill bidra till ett tryggare och säkrare samhälle i en roll som besiktningstekniker.

Om tjänstenDet här är ett konsultuppdrag på heltid som varar i 1-3 månader. Du blir anställd av Bravura och arbetar som konsult hos Carspect. Det finns goda möjligheter till förlängning av uppdraget.

Om företagetCarspect AB arbetar med att utföra olika typer av kontroller såsom kontrollbesiktningar, efterkontroller och registreringsbeiktningar. Företaget startades 2010 vilket var samtidigt som besiktningsmonopolet avskaffades. Idag har företag över 100 besiktningsstationer med drygt 300 anställda över hela Sverige, där verksamhetens kultur präglas av en familjär stämning, öppet klimat och kundorienterad inställning.

ArbetsuppgifterI rollen som besiktningstekniker genomför du grundliga kontroller av fordon i syfte att säkerställa att de uppfyller lagstadgade krav kring miljö och säkerhet. Du kommer framför allt att besikta personbilar samt även motorcyklar om du har sådant certifikat. Du har mycket kundkontakt där du redogör eventuella fordonsbrister, hur de ska åtgärdas och rådgivning för att undvika felen i framtiden. I arbetet ingår även lokalvård. Du gör ungefär 24 besiktningar per dag som tar cirka 20 minuter var och du arbetar alltid samtidigt som en erfaren kollega.

Formella krav
  • Certifikat för kontrollbesiktning
  • Goda kunskaper i svenska
  • B-körkort
  • Meriterande med erfarenhet av arbete inom fordon såsom fordonsmekaniker
  • Meriterande med erfarenhet av kundkontakt
Vi tror att du som söker uppskattar att skapa god kontakt med kunder och jobba rådgivande i kunddialogen. Du är flexibel i ditt arbetssätt där du har vilja och förmågan att anpassa ditt arbetssätt utifrån behov och förutsättningar. Vidare uppskattar du att ha tempo i ditt arbete och kan hantera en hög arbetsbelastning utan att det påverkar kvaliteten i det du gör. Det är viktigt för dig att vara noggrann med detaljer i det dagliga arbetet och att göra saker grundligt. Du är mån om organisationen och lägger därför mer vikt vid uppgifterna och utförandet av dessa än den eventuella status de medför.

Övrig information
Start: Enligt överenskommelse
Plats: Linköping
Lön: Enligt överenskommese

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här: https://www.bravura.se/din-karriar.

Har du frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Sökord: besiktning, besiktningstekniker, besiktningsingenjör, besiktningsman, besiktning, fordonsbesiktning, bilbesiktning, motorcykelbesiktning, kontrollbesiktning, K1, KMC, fordon, bil, personbil, fordonsmekaniker, bilmekaniker, sommarjobb, sommarvikariat, vikariat, extrajobb, Linköping, Norrköping, Östergötland, heltid
Mer info
Område Norrköping
Yrkesroll Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag Löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bravura är ett bemannings- och rekryteringsföretag för organisationer som vill hitta Next Gen Professionals. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter, framförallt för dig i början av karriären med 0-8 års erfarenhet. Via oss kan du jobba som konsult eller bli rekryterad. Hitta ditt drömjobb - vi hjälper dig att lyckas!