Auktoriserad / Erfaren redovisningskonsult till Ekonomibyrån Melin & Worge

Auktoriserad / Erfaren redovisningskonsult till Ekonomibyrån Melin & Worge

Är du en person med erfarenhet av ekonomi och som har ett sinne för service och noggrannhet? Är du redo för nya utmaningar där du kommer få ta stort ansvar? Sök då rollen som redovisningskonsult till Ekonomibyrån Melin & Worge!

Om företagetEkonomibyrån Melin & Worge är företaget som präglas av stark gemenskap, där alla får en chans att synas. Företaget har kunder som verkar i flera olika branscher vilket ger en stor bredd och skapar en verksamhet som både är spännande och utvecklande. Inom företaget är det ett flertal av medarbetarna som är auktoriserade redovisningskonsulter och bolaget är anslutna till SRF- Sverige redovisningskonsulters förbund. Företaget utmärker sig med medarbetare som är engagerade, lyhörda och har ett stort intresse för kundens verksamhet. Vilket har skapats från en kultur där det är högt i tak och god kommunikation. Ekonomibyrån Melin & Worge är en auktoriserad redovisningsbyrå som sedan starten 2005 haft en god tillväxt.
Som medarbetare hos Ekonomibyrån Melin & Worge kommer du mötas av ett tydligt ledarskap där du kommer att få stort utrymme till att utvecklas, både på ett personligt och karriärmässigt plan. Företaget genomsyras av ett entreprenörskap vilket också återspeglas i de korta beslutsleden. Inom Ekonomibyrån Melin & Worge finns det mycket kompetens att ta del av, här kommer du att få goda chanser till att utvecklas och även dela med dig av dina erfarenheter.

ArbetsuppgifterSom redovisningskonsult kommer du i huvudsak vara kundansvarig och hantera det löpande redovisningsarbetet till olika kunder och därav ha mycket kundkontakt. Du kommer att upprätta periodbokslut, årsredovisningar, skatteberäkningar och inkomstdeklarationer. Din roll kommer vara att fungera som ett stöd för kunden där du supportar och hjälper till i olika redovisning- och ekonomifrågor. Du kommer att ingå och leda olika team, beroende på kund. Vidare tillkommer det även arbetsuppgifter som avstämningsarbete, rapportering till skatte- och bolagsverket, upprätta internredovisning strukturer samt säkerställa kvalitén i alla led. Du kommer även ha en central roll i bolagets löpande förändringsarbeten kopplat till redovisning.

Formella krav
  • Du har en eftergymnasial utbildning inom ekonomi. Meriterande om du är auktoriserad redovisningskonsult eller inom snar framtid kan utföra ditt auktorisationsprov
  • Du har erfarenhet av att arbeta i olika redovisning- och verksamhetssystem, meriterande med erfarenhet från Hogia, Visma, Briljant, Entré, Softone, Monitor och Fortnox, Next
  • Goda kunskaper i svenska, skriftligt som muntligt. Engelska är meriterande
  • Meriterande om du har erfarenhet av att arbeta i en konsultroll alternativt på byrå
För att lyckas i rollen som lönekonsult hos Ekonomibyrån Melin & Worge tror vi att du är en person som sätter laget före jaget. Vidare är du en person som är analytisk, tar ansvar för ditt arbete och som håller en god struktur för att på ett effektivt och metodiskt sätt komma framåt. Genom att vara noggrann och strukturerad utför du dina arbetsuppgifter med hög kvalité. Du har även en god förmåga till att samarbeta då du även kommer arbeta tätt tillsammans med dina kollegor. Vidare är du en person som är trygg och har en god kommunikativ förmåga då du dagligen kommer ha kontakt med dina kunder.

Övrig information
Den här tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Bravura, men du kommer anställas direkt hos Ekonomibyrån Melin & Worge.

Start: Enligt överenskommelse
Plats: Norrköping
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här: https://www.bravura.se/din-karriar.

Har du problem med att skicka in din ansökan eller frågor kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller ringa vår växel 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval, och tjänsten kan komma att tillsättas tidigare än sista ansökningsdatum. Välkommen med din ansökan!
Mer info
Område Norrköping
Yrkesroll Administration, Bank, Finans & Försäkring
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag Löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bravura är experter på rekrytering inom tjänstemannaområdet och hjälper företag i hela Sverige att tillsätta allt från nyckelpositioner och andra permanenta tjänster till kortare deltidsuppdrag. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter och vi förmedlar jobb både till dig med erfarenhet och till dig i början av karriären. På Bravura brukar vi säga att vi stärker företag genom människor och människor genom jobb. Vår roll är att erbjuda dig jobbmöjligheter och att förenkla för dig som söker jobb via oss. Vi drivs av ett personligt engagemang i varje rekrytering, där dialog, snabbhet och återkoppling är nyckeln till ett lyckat resultat.