Affärsdriven Business Controller söks till Bravida Sprinkler

Affärsdriven Business Controller söks till Bravida Sprinkler

Dina arbetsuppgifter

Är du en kunnig, driven och analytisk Business Controller som söker en ny utmaning? Motiveras du av att nå resultat, arbeta verksamhetsnära samt ha många kontaktytor? Då har vi möjligheten för dig här.

Som Business Controller hos Bravida blir du en del av ett framgångsrikt team som arbetar tillsammans för fortsatt utveckling av bolaget. Bravida är en platt organisation som arbetar resultatorienterat och med högt fokus på de anställdas välmående. I tjänsten erbjuds du attraktiva anställningsvillkor och stora möjligheter till att utvecklas och att påverka.

Som controller kommer du att ha ansvar över affärsområdet Sprinkler som omsätter ca 500 mkr. I den rollen arbetar du från Skellefteå till Helsingborg och har nära kontakt med de olika verksamhetscheferna. Du kommer att ansvara för prognos, rapportering samt budgetering och verka som den ekonomiska experten gentemot organisationen. Du kommer även att ha en central roll vid förvärv, driva affärsutvecklingen i nära samarbete med regionchef samt ha kontakt med den centrala ekonomifunktionen. Du ingår i ledningsgruppen som samverkar för att driva affärsområdet framåt.

Du kommer att utgå från vårt fina nybyggda kontor i Norrköping, tillsammans med vår ekonomichef och en controllerkollega. Start enligt överenskommelse, stor vikt läggs vid personlighet.

Din profil

Vi söker dig som har relevant eftergymnasial utbildning inom ekonomi samt tidigare arbetslivserfarenhet av liknande roller, gärna i inom byggbranschen. Du är systemkunnig och behärskar minst ett ekonomisystem, samt Office-paketet. Vi ser gärna att du har en hög administrativ och digital förmåga samt ett analytiskt tankesätt. Du talar och skriver både svenska och engelska obehindrat.

Som person är du engagerad, prestigelös och initiativtagande. Du föredrar att arbeta i en organisation med högt i tak, med många kontaktytor samt med hög variation på arbetsuppgifterna. Det är självklart för dig att ta ett stort ansvar och du strävar efter att utvecklas i din roll. Vidare är det viktigt att du i din roll är ödmjuk, kommunikativ och har förmågan att skapa goda relationer både internt och externt.

Intresserad? Skicka in din ansökan snarast då urval sker löpande. Vid eventuella frågor om tjänsten hänvisar vi till ansvarig rekryteringskonsult Anna Magnusson på telefon 076- 869 30 48 eller anna@2complete.se

Om 2Complete

2Complete är ett auktoriserat rekryterings- och bemanningsföretag som arbetar med personligt engagemang samt en passion för arbete och personal. Vår auktorisation i Kompetensföretagen ger oss i sin tur medlemskap i Almega och Svenskt Näringsliv.

Det är för oss av yttersta vikt att de personliga förutsättningarna stämmer överens mellan kund och kandidat, likväl som kompetensen. För att uppnå detta vill vi som arbetar på 2Complete skapa en så nära och personlig relation med kunder och kandidater som möjligt. Ett arbete efter dessa riktlinjer skapar förtroende och trygghet, värden som är självklara för en lyckad rekryteringsprocess. Vi rekryterar och bemannar under tjänstemannaavtalet såväl som arbetaravtalet, allt från juniora tjänster till chefer och specialister.

2Complete Group samt alla dess dotterbolag är auktoriserade medlemmar inom Kompetensföretagen, Almega samt Svenskt Näringsliv och har varit det sedan 2011.
Mer info
Kontaktperson Anna Magnusson
Telefon 076 869 30 48
Område Norrköping
Yrkesroll Ekonomi, Controller
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 2 aug 2022 (32 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bravida är en stor och engagerad arbetsgivare som flera år i rad blivit rankade som en av Sveriges bästa arbetsgivare. Förutom förmåner som exempelvis friskvårdsbidrag, hälsoundersökning och förmånliga försäkringar erbjuder Bravida dig ett självständigt och stimulerande arbete i en organisation där kompetens, utveckling och trivsel värderas högt. På Bravida är de vana vid att leverera högsta kvalitét till nöjda kunder och värnar om arbetsglädje likväl som en bra arbetsmiljö.