Fordonstekniker

Fordonstekniker

Bråviken Bil fortsätter växa och söker dig som vill jobba med ett av Sveriges bästa serviceteam! Vi utökar och vill hitta dig som vill jobba i ett värderingsstyrt företag!

Hos oss på Bråviken Bil är en positiv kundupplevelse alltid det viktigaste. Vi ser därför att du som söker är en ansvarstagande och duktig fordonstekniker med ett genuint bilintresse och med ambition att utveckla både dig själv och din arbetsplats. Du är social och värdesätter ett gott samarbete kollegor emellan.

I din roll som fordonstekniker utför du service och reparationer samt tillbehörsmontering på både person- & lätta transportbilar.

Vi jobbar efter våra värderingar Trygghet – Lycka - Passion.

För eventuella frågor kontakta Platschef Robert Erlandsson 0790 766 466 - robert.erlandsson@bravikenbil.se

Övrigt
Rekrytering sker löpande

Om arbetsgivaren

Vi är en auktoriserad Peugeot-anläggning med 16 medarbetare och vår verksamhet består av försäljning, service och reparationer samt reservdelar. Vårt distrikt sträcker sig från Finspång till Valdemarsvik, med Norrköping som bas. Bråviken Bil är ett starkt växande varumärke med ett 200 årigt varumärke att representera. Och vi driver liknande anläggningar sedan 1996 i Eskilstuna och Örebro.

www.bravikenbil.se
Mer info
Kontaktperson Platschef Robert Erlandsson
Telefon 0790 766 466
Område Norrköping
Yrkesroll Teknik & Ingenjör, Mekanik
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 29 mars (11 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vår vision är hjälpa människor att uppnå sin fulla potential. Vi gör det genom Happyr - en molnplattform som kvalificerar jobbsökare genom att mäta deras potential och matcha dem mot arbetsgivarnas behov.