Emballagesnickare till Boardic AB

Emballagesnickare till Boardic AB

Vi söker en Emballage-snickare
Boardics träbaserade förpackningar och emballage har många starka kunder som transporterar olika typer av gods över hela världen. Nu behöver vi dig som vill vara med och bygga deras emballage.

I ditt jobb som Emballage-snickare kommer du att få bygga såväl våra standardprodukter som speciallösningar. Du får jobba i ett ambitiöst, kvalitetsmedvetet och härligt gäng på vår produktionsenhet i Norrköping.

Är du vår nästa kollega?
Vi ser gärna att du är en noggrann, pålitlig person som har lätt för att samarbeta. Du är skolad inom snickeri, har truckkort, B-körkort samt tidigare vana att jobba med snickerimaskiner som exempelvis spikpistol och sågmaskiner. Har du arbetat med klyvsåg, optimeringssåg och skivsåg är det ett plus. Erfarenhet från förpackningsbranschen är också en merit.

Sök nu!
Vi behöver dig omgående och anställer snarast.. Tjänsten är till att börja med en provanställning om 3 månader på heltid med placering i Norrköping.

Skicka ett brev och ditt CV till patrik.andersson@boardic.com så snart som möjligt.
För frågor om tjänsten vänligen kontakta produktionschef Patrik Andersson tfn: 011-19 44 12
Mer info
Kontaktperson Patrik Andersson
Telefon 011-194420
Email Mejla Patrik Andersson
Område Norrköping
Yrkesroll Bygg & Hantverk, Snickare
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.boardic.com
Sista ansökningsdag 28 feb 2020 (12 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Boardic är ett modernt förpackningsföretag som levererar ett brett och anpassat sortiment förpackningar av träbaserade kvalitetsskivor från hela världen. Vi köper inhemska råvaror, importerar, lagerför och förädlar samt distribuerar träförpackningar och skivor i Sverige och över hela Europa. Företaget grundades 1995.