Områdesansvarig för trädodling på Billbäcks plantskola

Områdesansvarig för trädodling på Billbäcks plantskola

Vill du vara del av ett företag som planterar träd för framtiden och levererar kvalitativa produkter till kunder över hela Norden? Om du har en utbildning inom trädgård och ett stort intresse för växter och odling är det här den perfekta tjänsten för dig!

Dina arbetsuppgifter

I rollen som områdesansvarig för vår trädodling kommer du ha ansvar för odlingsstrategier och plantering. Tillsammans med arbetsledaren ser du till att ni har tillräcklig bemanning och att rätt person är på rätt plats. Med hänsyn till den biologiska processen har du koll på arbetsflödet och vad som behöver göras vid vilken tidpunkt.

Du kommer bland annat att ansvara för träodling, beskärning, uppbindning och upptagning av träd. Du har koll på var vi befinner oss i den biologiska processen och planerar arbetet därefter. I arbetet krävs ett framtidsperspektiv i allt du gör, i förhållande till miljö, teknik, logistik, digitalisering och människans behov.

Arbetet sker utomhus och är till viss del fysiskt krävande.

Din profil

Som områdesansvarig behöver du ha förvärvat kunskaper för tjänsten genom en eftergymnasial utbildning inom exempelvis växtproduktion, trädvård eller motsvarande alternativt ha erfarenhet av en liknande roll. Vi ser det också som självklart du har ett genuint intresse för allt som hör till odling, jordbruk och växter. Du har goda kunskaper inom växtbiologi och även gärna industriella och logistiska färdigheter. Vi ser gärna att du har förståelse i hur materialflöden fungerar samt har ett Lean-tänk i arbetet du utför.

Då du kommer vara ansvarig för trädgårdsområdet krävs att du har förmågan att ta självständiga beslut och är resultatfokuserad.

På arbetsplatsen används truck, plattform, skylift och hjullastare - licens för detta är meriterande. Då viss personal och leverantörer inte pratar svenska krävs det också att du känner dig trygg med att använda engelska i arbetet. Ytterligare språk är meriterande, framförallt ryska.

För att du ska trivas i företaget behöver du vara öppen för att arbeta i ett familjeföretag med aktiva ägare.

Ansökningsförfarande

Detta är en rekrytering och du kommer erbjudas en anställning hos Billbäcks Plantskola. Tror du att du är rätt person för tjänsten? Sök idag på www.skill.se. Om du har frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare på Skill, Martina Lundahl: 011-199472 eller martina.lundahl@skill.se

Om oss

Skill jobbar med kort- och långsiktig kompetensförsörjning. Vårt tjänsteutbud består av rekrytering och bemanning och våra kunder finns främst inom industri och IT. Vårt fokus är att matcha talanger med företag i utveckling men även att hitta och skapa framtidens arbetskraft. Vi är ett nav för talanger i olika åldrar, med olika erfarenheter och skills som vill ta nästa steg. A talent hub, helt enkelt.
Mer info
Kontaktperson Martina Lundahl
Telefon 011-199472
Område Norrköping
Yrkesroll Transport & Logistik
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Skill
Sista ansökningsdag 22 mars (2 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Billbäcks Plantskola är ett tredje generationens familjeföretag med rötterna i vackra Svärtinge utanför Norrköping. Vi är stolta över vår trädodling, trädgårdshandel och restaurang & café Villa Flora - vårt trädgårdssortiment når så väl små som stora kunder inom både offentlig och privat sektor över hela Norden. Tillsammans med våra medarbetare som delar vårt intresse för det gröna, önskar vi erbjuda personlig service där vi bygger långsiktiga relationer med våra kunder och leverantörskontakter.